Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się nie stresuje, ale to takie większe dowartościowanie byłoby mojej pracy, tak samo jak ucieszyłem się gdy google dowartościowało moją stronę przydzielając mi sitelinks. Już tyle wydałem do płatnych seoków :)

@ArTh00r

Z pierwszych 500linków yahoo masz raptem 2xpr3, 3xpr2, 4xpr1, więc możesz liczyć na pr1 góra 2

Czym sprawdzasz moje linki i skąd wiesz jakie one mają pr ? Możesz podzielić się informacją jakie to narzędzie ?

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A mi nic nie wróciło ani opadło :) a tak wracając do tematu to jeżeli się teraz chce mieć jakikolwiek PR to należy linkować do nich ale z czegoś co ma unikalną treść. Typu blogi, pisane no copy, ale nie w ten sposób że "naopkoło" o tym samym bo to nic nie daję. Google i tak się złapie że to strona zapleczowa. Bo dziwnie wygląda coś co jest pisane na ten sam temat z podobnymi tagami i jednym czy dwoma linkami wych. No Sorry Men....

P.S do Fikasa i MKS

Drodzy koledzy obecnie PR jest jak z długością, hm.... sąsiad ma większego (ile to on panienek...) to ja też chce mieć, a po co? żeby mieć czy tudzież kobieta tego chce czy nie :piwo:

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

po moich obserwacjach nie było jeszcze update

Zobaczcie sobie po historii update PR.

Osobiście liczyłem że w tym roku update PR będzie na koniec maja. Niestety się przeliczyłem.

Myśle że za jakieś 2 miesiące będzie update PR( zazwyczaj jest na koniec miesiąca.)

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Artur: mój wykładowca od matematyki finansowej mówił że giełda to nowoczesna forma hazardu. Daje głowę że nie miał styczności z page rank :D . Masz dobre pozycje , walcz o jeszcze lepsze. Zielony pasek można śmiało olać.

Dzięki :) walczę ciągle teraz moim ambitnym planem jest top2 na frazę Ustka i top1 na ustka noclegi, zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Na drugiej stronie będę walczył o top10 pokoje nad morzem i pensjonaty nad morzem

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

• 3 tygodnie później...

Nie macie czasem dziś jakiś zmian ? Póki co zauważyłem na jednym z DC dwa nieczęste wzrosty PR - nie żadna tam korekta. Na stabilnych , starych serwisach z PR4 na PR5.

Nie wiem czy to większy update idzie, czy tylko coś w wąskim zakresie.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

potwierdzam. mam zmiany na katalogach stron - in plus wszedzie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności