Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

u mnie więcej spadków niż wzrostów...:/

pewnie będą jeszcze drobne korekty...

U mnie jak narazie same smieciowe strony zdobyły PR, natomiast w lepszych stronach PR spadł lub też nic stoi na tym samym poziomie co stał..

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Potwierdzam update PR, generalnie masakra - kilkadziesiąt domen mi poleciało, moim znajomym również a co gorsza także klientom :/ Mam nadzieję że jak co update część domen jest obniżona/zerowana chwilowo i wróci.

Dwie domeny które kupiłem dziś rano z pr2 i pr3 w ciągu ostatnich 2 godzin zostało wyzerowane... :D

Z bonusów: dostałem na jednej domenie PR6, potwierdziłem też testem iż można z fake pr dostać prawdziwy w czasie update. Dokładnie - kupiłem fake pr4 z przekierowaniem na inną domenę, i zostawiłem kilka dni temu na defaultowej stronie apache. Dziś domena dostała prawdziwe pr3 - jak dla mnie abstrakcja.

U mnie :

Z 0 na 2

Z 0 na 2

Z 2 na 6 (!)

Z 0 na 4 ( :D )

reszta na razie bez zmian lub taki sam PR :)

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

Witam.......bardzo dziwne te update :shout: myślę że to tylko na parę dni ,a pózniej wszystko wróci do normy :)

U mnie wszystko do góry z PR0--PR3 :D

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Jedna z 0 na 1 druga z 1 na 3. I co ciekawe, ta druga praktycznie wcale nie była przeze mnie linkowana, za to ciągła aktualizacja wpisów (5-6 na tydzień). Możliwe, żeby samo to było przyczyną takiego wzrostu?:D Chyba że ktoś miły linkował ją za mnie, ale w narzędziach nic się nie pokazuje.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności