Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie wzrosty tam gdzie nic nie było robione... (ani treści, ani linków, i w ogóle strony do niczego) i gdzie się ich nie spodziewałem. A dobre i zadbane strony nawet nie drgnęły... nie rozumiem gogla.

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

u mnie sporo domen zmieniło PR - tak na zero raczej wychodzi. Szkoda mi tylko mojej pierwszej strony z pr5, która spadła na 4 :D

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

U mnie:

- to co linkowane katalogami w miejscu,

- to co nie było tknięte od stycznia - żadnych ruchów +2

- to co było linkowane wyłącznie społecznościówkami +3 i +4

- to co miało linki z zagranicy - profile, komentarze - spadki -1 lub -2 lub wyzerowanie

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zdecydowanie za dobrze to wygląda - coś im się rozregulowało w "pagerankarce" chyba :)

Ogólnie jednak rzecz biorąc - unikalne i dobre treści - w górę (nawet nie linkowane), śmietniki - w dół (linkowane). Ciekawe...

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności