Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

też mi się aukcja Esia rzuciła w oczy i te BL oraz treść ;) google sobie jaja zrobiło z ludzi i tyle.. specjalnie zawyżyli PR śmieci, żeby SWLe były jeszcze słabsze ;) Tak, tak Pan MKS zawsze lubił teorie spiskowe ;)

Jak się przejrzy poprzednie updaty PR to też były podobne sytuacje, więc to chyba nic nowego. Może tylko nie było aż takich wyskoków np. z PR6.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

U mnie praktycznie wszystkie strony mają większy PR, niezależnie od tego jak je linkowałem.

Jakoś te wzrosty mnie nie cieszą. Pomału trzeba będzie chyba zapomnieć o Page Rank, szkoda bo jakby nie było był to popularny i fajny wskaźnik. Będzie przynajmniej o czym opowiadać dzieciom ;)

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

Ja zabserwowałem update pomiędzy 25-27 czerwca 2011, na ok. 2000 precli które obserwuje ok. 100 dostała od 0 PR 1-3, stare precle z PR 1-3, bez zmian lub nawet PR4

Trochę to dziwne, bo te precle są niemoderowane, heh

Z moich domen, tym razem 30% z PR 0, dostało PR1

[edyta]

W tym samym czasie niewielki spadek pozycji, na świeżo pozycjonowanych stronach.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

W tym samym czasie niewielki spadek pozycji, na świeżo pozycjonowanych stronach.

Pierwsza sensowna wypowiedź w tym temacie, u mnie też nieznaczne (koło 5 miejsc) spadki nowo-pozycjonowanych stron.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

U mnie 3-7 miejsc.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności