Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętam historię z 2005 roku, pozycjonowałem stronę klienta, sprawa dotyczyła hodowli psów rasowych, stronka miała PR1, i była w TOP3, moi klienci dostali email, z pretensjami od jakiegoś stowarzyszenia hodowców którzy mieli stronę PR4, i byli na odpowiadające frazy poza TOP20, że ich wyprzedzamy w rankingu, a przecież oni mają PR4.

Więc PR się liczy :D

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja właśnie poprzeglądałem PR wielu katalogów - tutaj wszyscy się chwalą ile to skoczyło w górę, a rzeczywistość wygląda inaczej. Sporo katalogów potraciło PR lub pozostało bez zmian.

Jeśli były wzrosty to większość jest to i tak na poziomie PR 1 lub 2 co do uzyskania nie jest wcale takie trudne.

Rzekłbym normalka - nic czego nie byłoby wcześniej.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

u mnie bez zmian w PR, tylko drobne spadki pozycji na stronach pozycjonowanych metodami white seo

pozycje linkowane śmieciami stoją jak stały.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Ja dziś zauważyłem ciekawą zależność co do PR

- 4k linków wg. Y - PR3

(...)

Może ktoś to potwierdzić? Linki są w 80% stałe.

499 linków wg. Y - po apdejcie PR3 (dotychczas 0)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

U mnie pozytywne zmiany, sporo awansów z 0 na 2 i na 3.

Zauważyłem jednak, że bardzo dużo podstron z jednego serwisu nie ma kopii w Googlach. Nie wiem jak to rozumieć. Niektóre podstrony zdobyły PR na 2 a niektóre nie mają nawet kopii. Czy powinno mnie to niepokoić?

Tak, zgadza się, że Google czasem pokazuje PR, a strona nie jest zaindeksowana.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności