Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja dziś zauważyłem ciekawą zależność co do PR

- 4k linków wg. Y - PR3

(...)

Może ktoś to potwierdzić? Linki są w 80% stałe.

499 linków wg. Y - po apdejcie PR3 (dotychczas 0)

A tam - wróżysz z fusów.

Ja miałem od lat około 240 tys. z yahoo i pr się nie ruszał jak stal przez kilka lat 5 tak stał. Ostatnio zrobiłem modyfikacje bo cześć linków była jako dc pewnie - dałem przekierowanie na główną - od razu ilość linków w yahoo spadła na prawidłową liczbę z 240k na 120k - także z linkami yahoo widzisz jakie cuda można robić. Ale wychodzi na to ze te zabiegi dały w końcu podwyższenie pr - raptem o 1 stopień ale u mnie to jest z PR=5 na PR=6

Według twojego licznika to powinienem mieć PR= ....

Pozdrawiam.

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

zastanawiam się czy cały ten update to nie jakiś spóźniony prima aprilis bo aż mi się wierzyć, że mogły być aż takie wzrosty - aż nie mogłem uwierzyć,

mało tego - strony, które powiedzmy były wręcz żartem, miały spore wzrosty, a jedna zrobiona jako typowo "dla jaj" dostała PR3,

ogólnie wzrosty od +1 do +4 pkt PR w górę,

co do BL w YAHOO, strona "dla jaj" zrobiona ma ok 200 BL, o bardzo różnej jakości

Usługi komputerowe: strony www kielce

Sztab WOŚP Małogoszcz - informacje o organizowanych finałach.

Blog: qurwica

zastanawiam się czy cały ten update to nie jakiś spóźniony prima aprilis bo aż mi się wierzyć, że mogły być aż takie wzrosty - aż nie mogłem uwierzyć,

mało tego - strony, które powiedzmy były wręcz żartem, miały spore wzrosty, a jedna zrobiona jako typowo "dla jaj" dostała PR3,

ogólnie wzrosty od +1 do +4 pkt PR w górę,

co do BL w YAHOO, strona "dla jaj" zrobiona ma ok 200 BL, o bardzo różnej jakości

strona "dla jaj 0->1, a inne z 3-4 -> 0-2 :((((

Pozdrawiam, rectus

-----------------

torby papierowe: producent torebek papierowych - mega jakość w bardzo atrakcyjnych cenach :)

w sumie też się nie ciesze,

poczekam z miesiąc, bo mogą przecież nastąpić korekty

rok temu mniej więcej o tej porze zaliczyłem za to same spadki

więc jak to mówią - raz na, a raz pod

Usługi komputerowe: strony www kielce

Sztab WOŚP Małogoszcz - informacje o organizowanych finałach.

Blog: qurwica

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności