Skocz do zawartości

[wykonam] Dodawanie artykułów do stron Presell Page

Seo tekst

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, :P

Zajmuje się publikowaniem tekstów do stron Presell Pages opartych na WordPressie. Wszystko robię ręcznie, nie używam żadnych robotów dlatego Twoje wpisy są dodawane jak należy. Każdy wpis jest oznaczony odpowiednimi tagami i umieszczony do pasującej kategorii. Wysyłam raport z bezpośrednimi linkami do wpisów.

Termin wykonania pracy ustalasz Ty. :soczek:

Cena waha się od 0,4 do 0,5 zł za wpis - w zależności od sposobu linkowania. Chętnie publikuje teksty z wstawionymi synonimami. Na forum możesz szybko znaleźć osobę do pisania takich tekstów lub możesz wystawić ogłoszenie choćby na zlecenia.przez.net . Potem podsyłasz mi takie teksty, a ja je publikuje.

Nie przepłacaj - u mnie masz atrakcyjną cenę z profesjonalnie wykonaną pracą. Szczególnie preferuję dłuższą współpracę ( możliwość rozliczania się co miesiąc ), ale interesują mnie także pojedyncze zlecenia.

Napisz do mnie, nie musisz od razu zamawiać wstawiania 1000 tekstów - sprawdzisz mnie i na pewno nie pożałujesz. :jezyk1:

Na życzenie klienta wystawiam aukcje na allegro.

Kontakt:

e-mail: dobryprecell@o2.pl

gg: 11083930 często niewidoczny, lubię porozmawiać z klientem więc preferuje kontakt przez gg :zeby:

Pozdrawiam,

Piotrek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności