Skocz do zawartości

Jakimi autami jeździcie?

fatalonety

Rekomendowane odpowiedzi

Tak mnie zastanawia... czy jest jakiś typ auta charakterystyczny dla społeczności pozycjonerów? Jakimi autami jeździcie? Terenówki, czy SUVy? BMW czy Nissan? Diesle czy benzynki?

Może ja zacznę pierwszy,

VW Passat 1.8T chip na 196km oczywiście benzynka w sedanie.

EDIT:

Fajna liczba w godzinie założenia tematu :P

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja to na ogół Manem, ale zdarzy mi się kultowy Ikarus :P

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

czerwonym ... do połowy. w Wawie tylko autobus albo tramwi ... nic innego !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mam 2 prywatne samoloty w Abu-Dabi. Poza tym trzy helikoptery obecnie znajdujące się w Hawanie, które w przyszłości chcę wymienić na nowe, ale nie mogę doprosić się Fidela o przeniesienie ich do Kolumbii.

A na poważnie - Mercedesiki - nowe, biało-czerwone (autobusy, rzecz jasna). Czasami zdarzy się jaki starszy, ale nie kursują u mnie przegubowe. Po szkole - agresywnie na rolkach i od czasu do czasu rower (w zimę też się zdarzyło).

Solaris, MAN, PKP Przewozy Regionalne, jak mam więcej gotówki to Tanie Linie Kolejowe i jak sobie podpije to szofera zamawiam (TAXI) - w skrócie wieloma :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności