Skocz do zawartości

Jakimi autami jeździcie?

fatalonety

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
z dusza

Rozumiem, iż wiek +25? :)

Na razie jakieś 2.0 kombi, jednakże w najbliższej przyszłości pojazd od zachodnich sąsiadów, którego produkcja zakończona została w 91 roku... (choć im starszy, tym lepszy)

nie jest tak dobrze niestety:) ale na pewno w moich rekach dociagnie do papierka zabytku:) narazie pod koniec roku stanie sie pelnoletni a jak sie ktos na motoryzacji nie zna to strzela, ze to 2000-2002 rocznik:P

Nissan Primera 2007 pełna opcja - srebrny - benzyna 2.0 (wygodny jak diabli dla mnie)

Dwóch znajomych miało to auto, jeden właśnie benzyna 2.0, a drugi 2.2 diesel - rzeczywiście auto na wysokim poziomie, bezawaryjne również, tylko wygląd mi nie przypada do gustu... taki o kant xxxx :) ale o gustach się nie dyskutuje ;)

Nissan Primera 2007 pełna opcja - srebrny - benzyna 2.0 (wygodny jak diabli dla mnie)

no prosze, jesli masz na mysli sve to ja tez :D tyle ze ostatnio mala kraksa i tylek musi isc do blacharza ;( albo pojdzie zdrowo po ubezpieczeniu ;(

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Solaris, MAN, PKP Przewozy Regionalne, jak mam więcej gotówki to Tanie Linie Kolejowe i jak sobie podpije to szofera zamawiam (TAXI) - w skrócie wieloma :D

Hę? Rozumiem, iż Tanie Linie są tanie tylko z nazwy, ale jaka to jest różnica w porównaniu do PKP? (byłem ostatnio na dworcu i dałem sobie z pokój z ustalaniem pociągu -> jakieś 3 kolory zrobili i nie idzie się połapać...)

edycja: aha, no i tico nie pali tyle co ten pierwszy smok :P

Tak z ciekawości, ile to pali? (tico) Kolega posiada takie cudo i mówi, iż dziesięć w mieście to normalka, ale ze względu właśnie na rozmiary coś nie mogę w to uwierzyć...

narazie pod koniec roku stanie sie pelnoletni a jak sie ktos na motoryzacji nie zna to strzela, ze to 2000-2002 rocznik:P

(strzelam: mercedes?) Są samochody, które się nie starzeją :)

Spółki | Prawo | Sąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności