Skocz do zawartości

Jakimi autami jeździcie?

fatalonety

Rekomendowane odpowiedzi

Nissan Patrol wersja GR II Y61 ,silnik 3.0 TDI

Offroadujesz coś ? :)

https://img249.imageshack.us/img249/9379/tndsc00176.jpg Mała wycieczka dzisiaj ;)

mieszkam w górach :) na Offroad chce kupić sobie UAZa ale w Rosji.Próbowałem tam nowe "cudo" GAZ-TIGR.Niesamowita rzecz, ale ciężki,drogi i dużo pali :)

p.s a ten Nissan co ty masz moim zdaniem najlepszy ze wszystkich Patroli,miałem taki, 3,3 zwykły diesel/24V wersja na Syberię,podgrzewany zbiornik na paliwo,autonomiczne ogrzewanie,wszystkie rurki paliwowe w specjalnej obudowie,wyciągarka,blokowanie mostów.Jeżeli chodzi o terenówki to to był mój najlepszy samochód .Obecny GR to już nie ten samochód :(

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ M_K_S

Jak chciałem kupić mazde to pojechałem z nią do swojego mechanika (właściciel bardzo niechętnie się na to zgodził) i dopiero na podnośniku sie okazało, że Rudy polubił ten samochód. To był egzemplarz z końca 2002 ale mechanicy mówili, że te nowsze też się tak zdarzają. Samochód mało awaryjny i na prawdę ładny ale blachy słabe. Możliwe, że jest tak jak mówisz, że to tylko do 2004 - ja tylko przekazałem opinię mechanika :D

Vectra C fajny samochodzik i jakoś nie słyszę, żeby ktoś narzekał. Tylko jak kupisz vectrę to pamiętaj kupić sobie taką czape ala policyjna (białą) i położyć na desce rozdzielczej - w mazowieckim, warmińsko mazurskim, pomorskim każdy Ci zjedzie jak Cię zobaczy w lusterku albo jak będziesz wyprzedał na trzeciego (nie popieram) ;)

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

Nissan Patrol wersja GR II Y61 ,silnik 3.0 TDI

Offroadujesz coś ? :P

https://img249.imageshack.us/img249/9379/tndsc00176.jpg Mała wycieczka dzisiaj :D

mieszkam w górach :) na Offroad chce kupić sobie UAZa ale w Rosji.Próbowałem tam nowe "cudo" GAZ-TIGR.Niesamowita rzecz, ale ciężki,drogi i dużo pali :)

p.s a ten Nissan co ty masz moim zdaniem najlepszy ze wszystkich Patroli,miałem taki, 3,3 zwykły diesel/24V wersja na Syberię,podgrzewany zbiornik na paliwo,autonomiczne ogrzewanie,wszystkie rurki paliwowe w specjalnej obudowie,wyciągarka,blokowanie mostów.Jeżeli chodzi o terenówki to to był mój najlepszy samochód .Obecny GR to już nie ten samochód :(

Jest dobry to fakt, ale niestety są i minusy ;) Ostatnio poszła głowica, to wymiana jakieś 2,6k ;) No i spalanie, od 20 litrów w górę...i nie ma właśnie blokad mostów, są tylko zwykłe terenowe (4x4 Low i High) co uważam za bardzo duży minus jeśli chodzi o teren.

A o tej wersji na syberie nie słyszałem nigdy...ciekawe

Mailem jego z drugiej reki dla tego nie wiem czy Nissan jego tak zrobił czy jakaś firma (na pewno nie warsztat) Żadnych naklejek albo LOGO(firmy tuningowej) nie było,spalał max 16-18 litrów to pamiętam.Przejechałem nim ok 400 000 i bardzo dobrze sprzedałem tez w Rosji.Sporo części pasowało od traktorów,ciągników (łożyska na przykład).Amortyzatory tez pasowali od jakieś radzieckiej techniki ale nie pamiętam od czego.W te czasy dostęp do oryginalnych części był bardzo ograniczony,trzeba było kombinować:0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności