Skocz do zawartości

Zaniżone odsłony ?

vdigital

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, korzystam z adsense od tygodnia. Wczoraj miałem ponad 21 kliknięć i jakieś 8tyś odsłon. zalogowałem się po 2-3h i kliknic było 11 a odsłon 4tyś . Co jest ?

Druga sprawa, według stat24.com mam np. 10tyś odsłon dziennie , na stronie są 3 reklamy google a mam odsłon tych 3 reklam razem z 4 tyś , zamiast np 30tyś. , dodam ze reklamy nie są w rotatorze itp.

To się liczy inaczej. 1 osoba odsłania stronę 3 razy dziennie to i tak się liczy jako 1 odsłona. Gogle nie da sobie popuścić za dużo kasy. Czasami ci ktoś kliknie w reklamę i też zarobisz 0 na tym.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

• 3 tygodnie później...

A czy przypadkiem to nie była wina różnic w czasie?

Zwróć uwagę, że dla GA dzień zaczyna się o nieco innej godzinie niż dla nas i mogło być tak, że jedno sprawdzenie zrobiłeś tuż przed końcem "ich dnia" a drugie już następnego "ich dnia". Dla Ciebie to był ten sam dzień więc sprawdzałeś w raportach jako "dzisiejsze zarobki"

Katalog stron. Medycyna, Zdrowie i Uroda...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności