Skocz do zawartości

[Nowy] Artykuły wielotematyczne

ap_seo

Rekomendowane odpowiedzi

Precel jest jeszcze niezaindeksowany

Ale będzie dopalany i sukcesywnie linkowany.

Artykuły wielotematyczne: https://www.art.opole.pl/

Podobnie jak też będę starał się go udoskonalać:

Póki co utworzyłem stronę: DO ZROBIENIA gdzie beda znajdowac sie propozycje ulepszen. Za pomoc proponuje nagrody - np. mozliwosc dodawania dodatkowego linku w swoim albo moim artykule.

Zapomniałem dodać, że jest moderowany, ale zamierzam dodawać artykuły w max 24h.

• 2 tygodnie później...

Korzystajac z tego ze:

a) Moj precel zostal juz mocno zaindeksowany.

B) wcale nie odstaje az tak bardzo od konkurencji jak tak przegladam tematy z innymi precelkami.

Serdecznie zapraszam do dodawania wpisow na Artykuły wielotematyczne

Widze, ze juz calkiem duzo osob się zarejestrowalo, niestety nikt nie zglosil jeszcze swojego wpisu.

U mnie (sprawdzajac drugim kontem) wszystko jest z dodawaniem ok, ale gdyby byly jakies problemy to prosze o informacje.

Widze, ze juz calkiem duzo osob się zarejestrowalo, niestety nikt nie zglosil jeszcze swojego wpisu.

1. Templatka taka sobie - nie przyciąga zbytnio do zainteresowania się preclem i do dodania wpisu - a imho nawet w zwykłych preclach jest to ważny aspekt

2. Powinieneś na start dać coś od siebie - przynajmniej kilka, kilkanaście artów, bo to z pewnością zachęca do dodawania

3. Nie używasz żadnego zabezpieczenia przed automatami, stąd duża liczba rejestracji a 0 wpisów może oznaczać tyle, że na razie rejestrują się tylko automaty, aby to ograniczyć polecam Ci https://wordpress.org/extend/plugins/wp-recaptcha/

erepublik-badge-125x125.gif 125x125_2.jpg hekko.png

Udało mi się wreszcie przenieść stronę na nowy serwer, od razu dopaliłem odrobinę wpisy, tak więc zapraszam

(wydaje mi się, że wszystko ustawiłem, ale gdyby jednak przypadkiem coś nie działało to proszę o info - nie jestem w stanie sprawdzić każdego pluginu itp)

• 1 rok później...

Nowe i swiezutkie wypieki chetnie przyjme

PR strony 2,

Moderacja srednio raz na 1-2 dni

ale za to indeksacja w googlu niemalze natychmiastowa

Rezerwuj Bilety lotnicze online łatwa oraz intuicyjna wyszukiwarka biletów lotniczych

Zapraszam do wypowiedzi na nowy Blog turystyczny

Kompleksowa obsługa wyjazdów służbiowych oferuje najlepsze biuro podróży w Krakowie w ofercie bilety lotnicze, ubezpieczenia, przygotowanie wyjazdów insentive

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności