Skocz do zawartości

home.pl ma TOP3 na "dieta"

AleksanderPe

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy tak było, ale Home ma pewną bardzo brzydką przypadłość. Nawet nie brzydką, tylko chamską. Zgłosiłem im to, to odpisali, że wiedzą o problemie i na razie nim się nie zajmą. No może łaskawie zastanowią się czy nie dodać ostrzeżenia..... żenada jak na tak profesjonalną firmę.

A wygląda to tak:

Jak ktoś trzyma u nich domenę i korzysta z ich serwerów DNS i w ich panelu zrobi sobie rekord A na własny serwis, to oczywiście wszystko ładnie pracuje. Ale....

ale jak mu się odechce używać ich serwerów DNS i ustawi w ichnim panelu swoje, to wtedy

Home zmienia natychmiast wcześniej ustawiony przez użytkownika rekord A tak, że przekierowanie leci na home.pl

Czyli zanim rozpropagują się nowe, wpisane przez użytkownika DNSy, leci informacja ze starych, ale niestety z rekordem A wskazującym na home.pl

Ot Home ma tak kilkanaście godzin darmowej reklamy.....

Złapałem się na to już dwa razy.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności