Skocz do zawartości

Statystyki z katalogów

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a może jakaś mała ankieta ?

Sądzę, że to mógłby być ciekawy temat. Wszyscy patrzą tylko na pagranki, na 'pozycjonowanie', a nikt nie widzi prawdziwego potencjału dobrych katalogów generujących ruch.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

ja statystyki ukryłem ... po co mam denerwować ludzi, że na 30 tys wpisów mam 20kilo UU dziennie ?!

obecnie większość moich katalogów ma ukryte statystyki. jak nie widać to nikogo nie boli.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ale niespodzianka prawda ? i żeby tylko na jednym :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

hm... po alexie jakos tego u ciebie nie widac :)

alexa tego nie pokaże - nawet jak w 2008 roku dobijałem do 40 kilo UU dziennie nie było tego po niej widać.

ale niespodzianka prawda ? i żeby tylko na jednym :)

hm.... skoro coś mi przy 1000 uu zarabia na Adsense średnio 5 ojro dziennie, to Ty masz 20 razy więcej.........

a któryś z Twoich jest tutaj ?

https://www.ranking.pl/pl/rankings/web-directories.html

czy ten ranking to kicz ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

ta.... marzenia .... chętnie się pokusze o takie zarobki z A$

nie jestem objęty badaniem gemiusa

nie jestem objęty badaniem gemiusa

a to trzeba się jakoś szczególnie obejmować ? Nie tworzą tego na podstawie danych zebranych z docelowych witryn ?

chociaż zastanawia mnie wysoko postawiony takowy : start24.pl . Co to jest ? site tego katalogu to kilkaset stron - skąd niby taki ruch ?

M

Katalogi są doskonałym obiektem do tworzenia długiego ogona i zgarniania wielu wejść z długich, niszowych i w ogóle nie pozycjonowanych fraz. W moim przypadku można zaobserwować prawidłowość, że na każde pięć kolejnych wpisów przypadają statystycznie jedne unikalne odwiedziny dziennie. Ale te proporcje mogą się znacznie różnić dla innych katalogów.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Może ktoś pochwalić się ciekawymi statami osiąganymi na różnych skryptach katalogów. Wiadomo, że Zgreda to indexu. Ma ktoś 500 UV ? 1000 UV na innych skryptach ?

M

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności