Skocz do zawartości

Statystyki z katalogów

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
1000uu jest dziennie, skrypt SEOkatalog

Seokatalog jest też ciekawym skryptem i pewnie można się spodziewać dużego ruchu na nim. A jak długo dochodziłeś do tego ruchu ? Od zera, czy może przefarbowałeś jakiś inny skrypt ?

tylko jeden z nich ma powyżej 1k UU dziennie. Reszta od 100-300

Na jakich skryptach ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarabiać na katalog można z AS - ale wtedy automatyczne zaprosi się moderatora Google.

Miałem jeden katalog niecałe 2 lata w filtrze - nie wiem za co. Przed tym zarabial dobre i teraz też (trochę mniej, ale ok :))

Inny katalog został BAN (może nawet sluszne :P) - nic nie zmieniłem - po 2 latach odbanowany, dlaczego ???

@TTSEO: podaj mi linki to może Ci odpowiem - ale na PW :)

Już kiedyś to powiedziałem. Katalog sam będzie się napędzał przy ok 8-10 kilo wpisów i jeśli z 15% jest podlinkowanych, i jeśli są BL-ki naturalne (od klientów) a nie z innych katalogów na zasadzie wpisów. Przy 20 kilo nawet sam będzie się moderował :P

Ktoś tu mówił o LONG TAILu ... aj nie mogę ujawnić jaki jest wielki ale policzcie:

- 20 tys wpisów

- blisko 450 tys tagów

Miłych obliczeń ;)

dla ułatwienia: dzis przeprowadzam się na mocniejszy server

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ty to od razu o du***h :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarabiać na katalog można z AS - ale wtedy automatyczne zaprosi się moderatora Google.

Mój kolega przygode z adsense zaczał od zgłoszenia katalogu:) wlasnie na seokacie i odrzucili :] a jest bardzo ladny:D

Chodzi mi o 1k ruch i 3 EUR dziennie

ha, to ładnie jak na qlweba. Mam 400-500 na qlwebie, zatem jest jeszcze trochę do zrobienia.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności