Skocz do zawartości

Statystyki z katalogów

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiesz co Zgred, nie mam żadnych podstaw, żeby nie wierzyć , że masz 20 tys uu dziennie, ale zerknąłem np. na https://www.katalogi.u3.pl/ - zawsze to jakieś staty.

Na pierwszym miejscu jest serwis, który według tam zawartych danych ma stosunkowo 'niewiele' wejść w stosunku do Twoich katalogów, jednak jego site jest kilka razy większy od Twoich katalogów. Ogólnie to bardzo dziwnie wygląda.

Chyba, że tematyka odwiedzin jest u Ciebie bardziej chwytliwa - patrząc na top10 jaki pokazujesz to jest masówka - anonse, filmiki, zdjęcia, kobiety

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

wystarczy dobra analiza - naprawdę.

A ze statystyk na u3 zrezygnowałem... serwis opuszczony to nei warto ich wspierać.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Z tego co zauważyłem to nie zawsze większa odwiedzalność -> większe zarobki wśród katalogów. Przykładowo na jednym z moich miałem raz miesięcznie 2500-3000uniq, raz 1000uniq, a powiedziałbym, że w przypadku tej mniejszej odwiedzalności były większe zarobki (tyczy się to adsense).

A ze statystyk na u3 zrezygnowałem... serwis opuszczony to nei warto ich wspierać.

Idąc tropem tego, że najlepsze Twoje katalogi są płatne i według spisu masz ich 4 to chyba tylko któreś z nich mogą mieć te 20 tys uu. Na edwinie i szukaj24 zostawiłeś staty u3 i raczej są baaardzo mizerne. To zatem pozostaje zgred i linksor na te 20 tys.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

za Gemiusa 3ba płącić ... a mnie wystarczy GA :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Aby wejść do rankingu katalogów Gemiusa nie trzeba instalować ich statów. Wystarczy jedynie odsyłać dużo ruchu do stron objętych badaniem. Jeżeli przekroczysz minimalny wymagany próg to masz szansę znaleźć się w rankingu. Proste. Wystarczy napisać emaila do gemiusa z prośbą o dołączenie katalogu i wtedy zbadają przez kilka miesięcy poziom ruchu.

ehhh Dido - po coś pisał B) czasem sie tam przewijam - przyznam szczerze :)

A wiesz za co neizlemajtki dostały filtrem w G ? Dlatego zmeinili adres strony. Robią ponownie ten sam błąd co poprzednio więc drugi adres też długo nei pożyje w sieci.

A wiesz za co neizlemajtki dostały filtrem w G ? Dlatego zmeinili adres strony.

a ja myślałem, że zmienili ze względu na brzmienie....hehehehehehe.

Robią ponownie ten sam błąd co poprzednio więc drugi adres też długo nei pożyje w sieci.

Jak to nie tajemnica, to jakie masz zastrzeżenia ? ew. na PW.

Chcesz powiedzieć, że chodzi o "Partnerzy serwisu " ? Że albo katalog i ruch, albo 'pozycjonowanie' i filtr ?

M

wystarczy poczytać wytyczne w Google ;)

Mnie natomiast zastanawia coś innego.

https://stat24.com/pl/ranking/?c=6&s=62...ogi〈=pl

na 8 miejscu jest start24.pl który w gemiusowym rankingu jest trzeci :D a stat.pl wskazuje że ten kat ma góra 300uu dziennie, więc ciekawe kto oszukuje :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności