Skocz do zawartości

Polskie-Strony.org - ostrzeżenie

makks

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem was ostrzec przed dodaniem strony do płatnego katalogu polskie-strony.org.

W dniu 31.10.2009 dodałem 2 strony www, wysłałem 2 smsy płatne po 2,44 PLN, dostałem hasła, zrobiłem wpisy i czekam, tydzień, dwa i nic.

Po miesiącu wysłałem do nich maila z zapytaniem czemu nie ma moich wpisów

dostałem następującą odpowiedź:

Witam,

Zgodnie z regulaminem polskie-strony.org, wpisy do stron bez linka

zwrotnego rozpatrywane są według ich pozycji w kolejce. Zazwyczaj trwa

to około 1-2 tygodni, w zależności od ilości zakolejkowanych wpisów.

Zgodnie z regulaminem rozpatrzenie dodania wpisu jest płatne, jest to

koszt bezzwrotny. Po dodaniu, bądź odrzuceniu danego wpisu zostanie

wysłany mail ze stosowną informacją.

--

Pozdrawiamy,

Administrator Polskie-Strony.org

Do dnia dzisiejszego strony nie zostały dodane, nie zostałem też poinformowany dlaczego.

Dodane strony były stronami zwykłych firm prowadzących działalność usługową bez żadnych jakiś treści niezgodnych z regulaminem

Minęły już prawie 4 miesiące.

Co o tym myślicie? Gdzieś to można zgłosić?

ludzie nie szkoda wam czasu .. jest tyle sprawdzonych katalogow (rowniez platncyh).

Dobrze moderowanych i zadbanych,wystarczy poszukac chocby na tym forum.

Z tym sie zgodze

Za 4zl to raczej afery bym nie robil ;) Przynajmniej wiesz juz gdzie nie dodawac.

A tu juz nie bo skoro spelniasz wymagania dziwnych regulaminow i zaplaciles za wpis (moderacje) to zadna laska ze strony wlasciciela katalogu.

Innaczej jest to zwykle wyludzenie.

Co do regulaminu to dopiero w kilku spotkalem sie z akceptacja reg. przed dodaniem wpisu jaki dokonaniem oplaty

Pozdrawiam.

Olaboga! Jak Melma jest właścicielem to lepiej się nie dodawać bo on lubi odrzucać porządne strony (które zostały dodane np do katalogaok, gwiazdora czy onetu).

Racja to katalog Melmy a u niego się czeeeka.... :P

Moim zdaniem każdy moderuje strony po swojemu i odrzuca to co chce nawet te wartościowe strony. :D

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Z własnego doświadczenia mogę jedynie potwierdzić - SZKODA CZASU na dodawanie do tego katalogu!

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Mi też nie zaakceptował kilku stron, dawno omijam ten katalog. Najlepiej jakby sam Melma się wypowiedział w temacie i wyjaśnił te sprawę.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności