Skocz do zawartości

Polskie-Strony.org - ostrzeżenie

makks

Rekomendowane odpowiedzi

• 10 miesięcy temu...

Witam, również polecam omijać szerokim łukiem ten katalog.

Choć ja czekam na wpis dopiero niecały miesiąc. Racja, że 2,50 to śmieszne pieniądze, więcej warty był czas spędzony przy pisaniu opisu, ale policzcie sobie te 2,50 x 100, 200, 300 w miesiącu?? Kwota robi się poważniejsza. Jak koleś się zobowiązuje do czegoś, to powinien słowa dotrzymywać. Napisał w regulaminie, że wpisy rozpatrywane są ok. tygodnia, ok poczekałem jeszcze kilka dni, napisałem raz, drugi, wreszcie admin raczył odpisać, że jest kolejka i strona musi odczekać. Ale wg "ostatnio dodanych" nowe strony pojawiały się pojedynczo co 2-3 dni, i tak jest do dziś, ostatnie 3 strony kolejno 15.12 i 20.12, dziś mamy 28.12, czyli poprostu koleś chciał mnie zbyć. Dodałem więc link do katalogu, aby rozpatrzył wpis "ekspresowo" w 24h, mija już kilka dni i nic. Równie dobrze mogłem mu dac te pieniądze na ulicy. Po co pisać regulamin, do którego nie stosuje się przede wszystkim sam jego autor??

Radzę odpuścić sobie ten katalog, zaoszczędzicie kasę i nerwy, a Pan Administrator może czegoś się nauczy, jak pieniążki się skończą.

Pozdrawiam

Tanie ogłoszenia motoryzacyjne w otomoto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności