Skocz do zawartości

firefox i pagerank googla

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli ktos jezcze o tym nie wiem, a ja nie wiedziałem jeszcze 5 minut temu :lol:,

to całkiem niedawno powstał plugin do FireFoxa odczytujący PageRank! Wreszcie nie bedę musiał w ogóle włączać iE. mam nadzieje, że plugin dobrze działa. jesli ktos ma FF to może sobie zainstalowac i sprawdzić czy PR jest dobrze wyświetlany (dolny prawy róg ekranu).

poza tym oprócz PR plugin pokazuje kategorie w dmoz.com i po klikniecu przenosi w to miejsce.

https://pagerankstatus.mozdev.org/

Jesli ktos jezcze o tym nie wiem, a ja nie wiedziałem jeszcze 5 minut temu :lol:,

to całkiem niedawno powstał plugin do FireFoxa odczytujący PageRank! Wreszcie nie bedę musiał w ogóle włączać iE. mam nadzieje, że plugin dobrze działa. jesli ktos ma FF to może sobie zainstalowac i sprawdzić czy PR jest dobrze wyświetlany (dolny prawy róg ekranu).

poza tym oprócz PR plugin pokazuje kategorie w dmoz.com i po klikniecu przenosi w to miejsce.

https://pagerankstatus.mozdev.org/

Super sprawa. Do tej pory byl tylko dla firefoxa google toolab ale bez PR.

Szkoda tylko, ze te 2 nakladaja na wskaznik bo jest malo czytelna. Powinna byc pogrubiona albo cos takiego.

Jak juz zeszlo na FireFoxa to powiedzcie mi czy tez macie problemy z ta przegladarka. U mnie bardzo czesto sie wiesza :|.

Mozna to latwo sprowokowac np na stronach https://onet.pl otwierajac linki z tej strony w oddzielnych panelach. Czase udaje sie odpalic kilkanascie paneli zanim padnie a innym razem pada juz przy 2 panelu.

Wkurza mnie to bo mam takie przyzwyczajenie, ze wchodze na onet i otwieram newsy ze strony z oddzielnych panelach. Dzieki temu czytajac jednego newsa pozostale w tle sie dociagaja i nie musze czekac.

nie wiem o jaka wersje pytasz. pod WIn moj FF 0.9 nigdy sie jeszcz enie zawiesił. Michał pisze o wersji pod Linuksa.

Fakt nie napisalem - chodzi o 0.9.2 pod Windows wersja PL.

Z ciekawosci przeprowadz eksperyment ktory opisalem na onecie

otworzyłem 6 paneli z onetem i nic sie nie stało. więcej nie chc emi się juz otwierać ;-)

hmmm moze cos sie u mnie kaszani ...

zaczekam na 0.9.3 i jak sie nic nie zmieni to wywale, przeczyszcze rejest i zainstaluje od nowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności