Skocz do zawartości

Moja strona do krytyki

woytheck

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chciałbym, żebyście wypowiedzieli się na temat mojej strony, w wolnej chwili staram się ją wypozycjonować - wychodzi mi to z różnym skutkiem. Czytając kilka podobnych tematów dość mocno jeździcie po grafice strony, w moim przypadku będzie pewnie podobnie, więc od razu chciałbym poprosić o jakieś dobre tutoriale, ksiązki itp. tak aby można było sobie samemu poradzić z tym.. Co można w niej jeszcze dorobić, co pozmieniać, aby strona podskoczyła w G. Nie wiem czy w moim przypadku wiek domeny nie jest przeszkodą, mam ją od roku, od tego czasu pozycjonuje, ale widzę, że w wynikach wyższe pozycje mają np dużo starsze witryny i to niekoniecznie pozycjonowane, nie wiem jak je przeskoczyć. Stronę pozycjonuje na 3 frazy: Kąty Rybackie, kwatery prywatne, kwatery nad morzem - w przyszłości zamierzam dołożyć noclegi nad morzem.

Link do strony Kwatery nad morzem

aa i jeszcze jedno, jak skutecznie dodać witrynę do dmoz.org próbowałem wiele razy i nic, albo mam problemy ze zrozumieniem ich wskazówek, albo nie wiem co... na razie szukam problemu po swojej stronie.

Kąty Rybackie

sklep z narzędziami - sklep YATO

narzędzia YATO - 24usb.pl sklep internetowy

Witam,

chciałbym, żebyście wypowiedzieli się na temat mojej strony, w wolnej chwili staram się ją wypozycjonować - wychodzi mi to z różnym skutkiem. Czytając kilka podobnych tematów dość mocno jeździcie po grafice strony, w moim przypadku będzie pewnie podobnie, więc od razu chciałbym poprosić o jakieś dobre tutoriale, ksiązki itp. tak aby można było sobie samemu poradzić z tym.. Co można w niej jeszcze dorobić, co pozmieniać, aby strona podskoczyła w G. Nie wiem czy w moim przypadku wiek domeny nie jest przeszkodą, mam ją od roku, od tego czasu pozycjonuje, ale widzę, że w wynikach wyższe pozycje mają np dużo starsze witryny i to niekoniecznie pozycjonowane, nie wiem jak je przeskoczyć. Stronę pozycjonuje na 3 frazy: Kąty Rybackie, kwatery prywatne, kwatery nad morzem - w przyszłości zamierzam dołożyć noclegi nad morzem.

Link do strony Kwatery nad morzem

aa i jeszcze jedno, jak skutecznie dodać witrynę do dmoz.org próbowałem wiele razy i nic, albo mam problemy ze zrozumieniem ich wskazówek, albo nie wiem co... na razie szukam problemu po swojej stronie.

:)

mało nowoczesna

podstrona linki , po co ?

Dmoz nie przejawia wysokiej wartosci pozycjonujacej, to bardziej katalog dla ludzi. Katalogi to tylko jeden z wielu czynnikow majacych wplyw na pozycje i mozna je sobie calkowicie odspuscic. Dostarczaja taki sam link jak kazda inna strona o podobnym pr czy bl. Od strony graficznej strona jest slaba i nie budzi zaufania. Czym innym sa dzwonki do pobrania na telefon komorkowy, a czym innym zakwaterowanie. Nie mozesz sobie pozwolic na amatorszczyzne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności