Skocz do zawartości

OT-2 Kolejny Seokatalog

pyzdera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Proszę bardzo

Było by miło, gdyby osoby korzystające wpisywały tutaj użyte kody, uprościłoby to życie innym

Dla kogoś pewnie ważne - inteligentny sklep nie działa

Edit: Do kategorii "Firmy Według Branż" dodajemy strony firmowe,

pozostał jeszcze jeden kod...

OT200022

Poszedł i ostatni

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Potwierdzam, po kilku sprawdzeniach dałem sobie siana. Szkoda, że jak zwykle ludzie wykorzystujący kody nie pofatygowali się aby poinformować innych, które są zużyte...

Aha, brak kategorii związanej z medycyną i zdrowiem, nietypowo :jezyk1:.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Poszły już wszystkie

ale dobijajace jest sprawdzanie kazdego kodu i wpisywanie captchy......

Racja. Wydaje mi się że była już o tym mowa w wątku nt Seokatalogu, zaraz tam zerknę i ew ruszę temat :jezyk1:

Edit: Zapytałem - w 1.4 już będzie łatwiej.

A'propos medycyny itp. Chyba zrobię taka kategorię, dlatego też jedna stronka czeka na moderację, kilka przeniosę z kategorii "społeczeństwo>>zdrowie", jest tam kilka stron, ale wg google żadna nie jest linkowana.

jest jakiś błąd chyba przy odczytywaniu PR. Dodaje strone z PR5 jako wpis zwykły min.PR3 a dostaje kounikat że strona ma za niski PR.

No niestety jest problem, staram się coś działać, ale zauważyłem to dopiero dziś, a nie będę dręczył supportu w sobotę wieczorem :)

A jak nie to zlikwiduję ograniczenie PR i po kłopocie.

W związku z problemami z PR zlikwidowałem typy wpisów powiązane z Page Rank. Jednocześnie stworzyłem Wpis Zwykły:

- jedna podkategoria

- wpis bezpłatny

Uwaga - Regulamin uległ zmianie, koniecznie zapoznaj się z nim zanim dodasz stronę

Jeśli brakuje jakiejś kategorii głównej pisać albo tu, albo przez formularz kontaktowy w katalogu, ew na katalog{małpeczka}ot2.pl.

Podkategorie możecie śmiało dodawać sami, ale jeśli chcecie aby była szybko aktywowana to najlepiej wysłać mail na adres katalog{małpeczka}ot2.pl i tam podać opis i słowa kluczowe do podkategorii.

Zapraszam

Żeby podbić temat trzeba coś dać :)

Kody Premium Basic

OT200046

OT200047

OT200048

OT200049

OT200050

OT200051

OT200052

OT200053

OT200054

OT200055

Najnowsze statystyki: PR-3, GIP 1110, YBL(D) 9533, YBL 7548

Przy okazji przypominam, ze katalog jest darmowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności