Skocz do zawartości

Reklama swf z linkiem a rozpoznanie google

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, chcę stworzyć reklamę w formacie swf (flash) na stronę. Reklama ta by była grafiką w którą jak się kliknie to przenosi na jakąś inną stronę. Czy google pająk by widział w flasu link czy już nie? Nie chce aby taki link mi osłabiał moją stronę stąd pytanie o reklamy w formacie swf

Jak to będzie widziane przez google?

DZieki za odpowiedzi z góry i klawiszem.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Jak link zaszyjesz w swf to pająk go nie przeczyta.
Szkoda :zeby: ... a mogliby przecież się postarać, podziałać i wtedy by się na stronie chwalili np. takim tekstem:
Google może teraz wykrywać i indeksować treści tekstowe zawarte we wszystkich typach plików SWF, w tym niezależnych witrynach Flash oraz gadżetach Flash, takich jak przyciski i menu. Obejmuje to również wszystkie napisy widoczne dla użytkowników. Google obsługuje popularne techniki JavaScript. Obecnie możemy również wynajdować i śledzić adresy URL osadzone w plikach Flash.
... źródło :)

Pozdrawiam :)

Jak link zaszyjesz w swf to pająk go nie przeczyta.
Szkoda :zeby: ... a mogliby przecież się postarać, podziałać i wtedy by się na stronie chwalili np. takim tekstem:
Google może teraz wykrywać i indeksować treści tekstowe zawarte we wszystkich typach plików SWF, w tym niezależnych witrynach Flash oraz gadżetach Flash, takich jak przyciski i menu. Obejmuje to również wszystkie napisy widoczne dla użytkowników. Google obsługuje popularne techniki JavaScript. Obecnie możemy również wynajdować i śledzić adresy URL osadzone w plikach Flash.
... źródło :)

Pozdrawiam :)

Dziękuję za źródło, tylko nie wiem czemu przez ponad miesiąc to nie zadziałało na mojej stronie mimo że roboty na nią wchodziły. Dopiero jak powtórzyłem linki wewnętrzne bezpośrednio w kodzie to zaindeksował mi całość.

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności