Skocz do zawartości

Legendarny.com | Darmowe artykuły reklamowe

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

Zainteresowanych zapraszam do dodawania wpisu do Legendarny.com

Darmowe artykuły reklamowe

Jest to świeży wypiek i dopiero jest linkowany.

Zasady opisane są w regulaminie.

Podczas rejestracji proszę o podanie kodu zaproszenia: pio

Serwis jak widać świeży ale jest pewna mała grupa ludzi na tym forum która już mnie troszkę zna i wie że wpis dodać warto bo przyniesie to profity w niedalekiej przyszłości :hi:

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Przypominam że strona jest ściśle moderowana dziś została zmieniona rejestracja na "Współtwórca" by wyeliminować spamy które jednak się zdarzały.

Sprawa nr2 Użytkownik po zalogowaniu ma możliwość uploadu obrazka i proszę o korzystanie z tej możliwości !

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Sezon urlopowy więc się trochę przedłużyło w tej chwili wszytko doprowadzone do ładu.

aha wprowadzona została symboliczna opłata za rejestracje. Wszystkie konta zarejestrowane do tej pory ( które dodały przynajmniej jeden wpis ) pozostały, konta nie aktywne i spamujące zostały usunięte.

Opłata jest tylko za rejestracje - dodawać można dowolna ilość wpisów.

• 2 miesiące temu...

Ostatni raz mówię że wpisy ze zdaniami typu

Często okazuje się, że np. fotografia ślubna Warszawa to temat skupiający się w kilkunastu miejscach

albo

... także wybrany przeze mnie nocleg Wrocław
lądują w koszu a jeśli jeszcze raz zobaczę to od tych samych osób to skończy się usunięciem kont ze wszystkimi wpisami. Google nauczyło się odmieniać to i może pora żeby niektórzy też się nauczyli.

ile można prosić ...

Ostatni raz mówię że wpisy ze zdaniami typu
Często okazuje się, że np. fotografia ślubna Warszawa to temat skupiający się w kilkunastu miejscach

albo

... także wybrany przeze mnie nocleg Wrocław
lądują w koszu a jeśli jeszcze raz zobaczę to od tych samych osób to skończy się usunięciem kont ze wszystkimi wpisami. Google nauczyło się odmieniać to i może pora żeby niektórzy też się nauczyli.

ile można prosić ...

:)

Domyślam się, że chodzi o mnie, sorry. Poszło z rozbiegu. Taką frazę otrzymałem do wypchnięcia...

Najtańszy hostel Wrocław w Polsce i nie tylko :)

A jeśli interesują Cię nowoczesne rozwiazania techniczne to sprawdź ościeżnice aluminiowe.

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności