Skocz do zawartości

Kolejne dwa od MKSa

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

E tam dobrze:) Frustruje mnie po prostu, że mimo, iż konkurencja w tej branży jest ogromna to ludzie nie korzystają z takiej perełki jaką im dałem i nad którą spędziłem dwie noce i którą teoretycznie "osłabiłem" swój blog. A zwłaszcza jak widzę, że ludzie z branży są na PiO a u mnie ich nie ma:) mimo fascynującego banerka na pół sygnaturki:)

@Silver. Poważnie jest aż tak źle? U mnie wygląda to całkiem znośnie. Jak dałem tło na szaro, to wyglądało to słabo. No nic, trzeba będzie pokombinować.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
btw. w lamamba.pl daj ciemniejsza czcionkę wpisów, i w obu lekko pociemnij czcionkę kategorii, i będzie cacy

Czcionkę wpisów ściemniłem, ściemniłem też subkategorie ale ciemniejsze kategorie wyglądają według mnie gorzej. Mimo wszystko dzięki za rady.

Coś czuję, że nic dobrego z tych katalogów nie będzie. Przyjmowane są typowe zapleczówki...

Tośmy się pośmiali ;) Zależy kto co uważa za dobre. Ale o gustach się nie dyskutuje bo z nimi jak z d.., każdy ma swoją.

Taka mała uwaga odnośnie tego katalogu w stopce: przychodzi podwójny mail o akceptacji.

To mnie zaskoczyło, trzeba będzie znów pomęczyć Generala a tak długo miał ze mną spokój:)

@ Dave. Faktycznie. o tym zapomniałem

Zależy kto co uważa za dobre. Ale o gustach się nie dyskutuje bo (...)

Ale o niektórych rzeczach większość ma takie same zdanie. Trudno, by strona z 3 artykułami na krzyż (bez kontaktu, informacji o autorze) i dwoma banerami reklamowymi nie była uznana za zapleczówkę (o ile to nie jest strona firmowa).

Widzę, że mamy następnego inwigilatora obcych podwórek:) Ile Wy macie lat? Po 17? To, że katalog przyjmuje zapleczówki to nie powód, żeby twierdzić, że nic dobrego z niego nie będzie. Mam kilkadziesiąt katalogów i niektóre z nich przeganiają strony przeganiane i ja śmiem twierdzić, że są dobre. Więc daruj sobie takie dziecinne teksty.

@S3ntin3l - to bez żadnego pingowania:)

co do PR to spokojnie, to domeny z przechwycenia, nawet nie wiem czy miały wcześniej PR ale po update powinno wskoczyć. Choć i tak ten pasek nie ma najmniejszego znaczenia jeśli chodzi o moc katalogu.

Comar moim zdaniem wygląda całkiem ciekawie, zdążyłem już dzisiaj coś tam mojego wrzucić. Lecz labamba... Jeśli w katalogowaniu, pozycjonowaniu etc. można mówić o grupach docelowych, czy też targetach (moim zdaniem można) to nie bardzo rozumiem do kogo ma ów design trafić, uderza z niego zbyt duża ekspresja i to off-topicowa.. To oczywiście tylko moja skromna osobista opinia.

Zauważyłem również, że pojawiają się katalogi z podkategoriami typu katalogi osoby x, osoby y, osoby z. Czy ma to jakiś głębszy sens ? Miałem o to spytać już jakiś czas temu chyba rainera, lecz zapewne zabrakło mi czasu a tu nadarzyła się okazja. Pytając o sens mam na myśli powiedzmy business case, lub jakiś bliżej nieokreślony cel stawiany tej inicjatywie.

Trochę nie rozumiem jej idei, choć z drugiej strony nie mam nic przeciw - to nie moja sprawa ;)

decerios

@KNS jeszcze nigdy nie odrzuciłem wpisu ze względu na nieunikalność.

Jeśli potrafisz czytać ze zrozumieniem to piszę, iż zalecem pisanie unikatowych

wpisów, a jaki opis napiszesz to już Twoja sprawa, byle nie łamał prawa RP

i był zgodny z regulaminem, a w nim słowa nie ma że tekst (opis)

ma być unikatowy.

Opisy unikatowe dla mnie nie istnieją, gdyż dziś są unikatowe

a jutro już nie. I co miałbym je kasować jak to robią niektórzy?

Nie! Nie! Nie! Mam ciekawsze zajęcia ;)

A to że czasem pisze by trochę zmodyfikować wpis to tylko

dlatego, że w 19 katalogu czytając to samo można się znudzić ;)

Opisy niektórych katalogów znam już na pamięć.

pozdrawiam

Rainer SEO Club

--

Krótkofalarstwo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności