Skocz do zawartości

Opensource GUI do sprawdzania pozycji słów kluczowych

BlueBloodMan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuje Opensource GUI (darmowego skryptu) do sprawdzania pozycji słów kluczowych w wyszukiwarkach.

Wiem że w necie jest masa płatnych stron i oprogramowania, ale może ktoś spotkał się z jakimś fajnym darmowym skryptem który można postawić na swoim serwerku.

Czekam na wasze propozycje i opinie.

Za dużego mam lenia i nie chce mi się robić dema

- można jednorazowo sprawdzić stronę na wiele słów

- admin może dodać stronę ze słowami do cyklicznego sprawdzania (raz na dobę)

- po wpisaniu dokładnej nazwy badanej domeny są przedstawiane wyniki z cyklicznych badań + wykres

- sprawdzanie odbywa się na pierwszych 100 pozycjach

proste, łatwe i przyjemne

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Napisanie podstawowego skryptu (bez wykresów) z jakąś super prostą bazką - nawet SQLitową to raptem kilkaset linijek kodu. Zrobiłem coś takiego kiedyś, ale przesadziłem z częstością sprawdzania i ilością stron i wujek G się trochę zdenerwował... prosił o wpisanie 'magicznego tokenu' :D

Kojotek_OX-korzystasz z proxy?

Sklep internetowy z artykułami dla dzieci: klocki cobi, zabawki edukacyjne, zabawki smily play, licencjonowane zabawki, wózki, łóżeczka...

Witam,

Poszukuje Opensource GUI (darmowego skryptu) do sprawdzania pozycji słów kluczowych w wyszukiwarkach.

Wiem że w necie jest masa płatnych stron i oprogramowania, ale może ktoś spotkał się z jakimś fajnym darmowym skryptem który można postawić na swoim serwerku.

Czekam na wasze propozycje i opinie.

Witam..

Masz i po sprawie Free Monitor for Google

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności