Skocz do zawartości

Dziwne, Google nie pokazuje linków, a Yahoo tak.

merlinthemage

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie! :)

Ponieważ to mój pierwszy post, to się przedstawię. Zatem: przestawiam się. ;)

Mam problem ze swoją stroną. Nie znalazłem nigdzie indziej podobnego tematu, więc wrzucam tutaj.

Z jakiegoś powodu Google po wpisaniu 'link:https://www.mojadomena.com' nie pokazuje linków. Podobnie, gdy wpisuję bez 'www.', jak i subdomenę 'forum.'. Mam jeszcze dwa serwisy na Wordpressie, które do siebie wzajemnie linkują. I tutaj pojawia się zagadka, bo Yahoo wyświetla w pierwszym przypadku 40, w drugim 18, a w trzecim 12 linków. I wiem, że one istnieją i pochodzą z dość dobrych serwisów. W przypadku domeny z 'www.' pokazuje 8 linków z katalogów, na które wrzucałem swoją stronę. Reszta to blogi, katalogi WP, Onet, inne fora, YouTube i strony innych serwisów branżowych.

Co to może być? Czy może jakoś wpływać na pozycję? I co zrobić, aby sobie z tym poradzić?

Domena jest stara, ma już ponad 3 lata, PR:3, zaindeksowanych 6,500 stron, wyłącznie oryginalny content, ale wciąż oscyluje między pierwszą, a drugą stroną wyników wyszukiwania, w zależności od hasła. Ostatnio byłą tąpnięcie

Może to efekt dodawania linków automatem? Korzystam z Publikera, ale dodaję po 3 oryginalne artykuły do precli dziennie, ok. 5 dziennie do katalogów. Wszystko staram się, aby było unikalne, podobnie też stosuję zamiennie różne anchory.

Zanim zacząłem dodawać, podobnie 'link:https://www.mojadomena.com' nie zwracała żadnych rezultatów.

Stąd moje pytanie do zaawansowanych użytkowników "WTF"? B) Ktoś ma pomysł, skąd to się wzięło?

Dzięki z góry za pomoc i pozdrawiam, :P

macint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności