Skocz do zawartości

zmiana adresu

jacenty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jest sobie stronka z adresem takim jak w podpisie ;)

Strona jest zindeksowana przez wyszukiwarki.

Teraz wykupilem do niej domenke pl i boje sie podpinac i pozycjonowac bo wiem (dowiedzialem sie czytajac forum:) ) ze roboty nie lubią jak wiecej niz jedna domena prowadzi do jednej stronki.

Co radzicie, czy moje obawy są nie słuszne???

Jak są to jak zrobic zeby bylo dobrze tzn zebym mogl spokojenie podpiac i pozycjonowac domenke.

Jacenty

[url="https://www.techarts.pl/"]projektowanie stron warszawa[/url] | [url="https://katalog.evr.pl/"]katalog stron internetowych[/url]

jacenty,

poszukaj nt. przekierowania 301.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

jacenty,

poszukaj nt. przekierowania 301.

ale i tak nie jest to idealne rozwiązanie, sam zrobiłem tego typu manewr dla swojej domeny i powoli idzie, ale efekt uboczny to brak od kilku dni serwisu w czołówce haseł, które obstawiam (np. VSAT). Może się jakoś wyrówna, może.

Podobnie jak jacenty wykupiłem sobie domenkę do swojej stronki i nieświadom niczego dodałem ją do wyszukiwarek. Strona z wcześniejszą domeną była bardzo wysoko klasyfikowana na "moje hasła" i myślałem, że ta z nową domeną ją po prostu zastąpi..., ale jak widze, się głeboko myliłem.

Co mam teraz zrobić?

Czy możliwe jest całkowite usunięcię z wyszukiwarek adresu z niepłatną domeną i pozostawienie tylko tego z wykupioną? i jak w ogóle można usunąć stronę z wyszukiwarki?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności