Skocz do zawartości

PP z 2 poziomem

luman

Rekomendowane odpowiedzi

@pawegio

Mylisz się. Banner CpmProfit można umieścić nawet w stopce, a kasa i tak będzie z tego płynąć. Dlatego właśnie ma przewagę nad bannerami od AdSense czy AdKontekst. Nie zajmuje miejsca, a pieniądze i tak z tego są.

Ja nie mam wielu wyświetleń, ale mam rozbudowaną sieć partnerów i zarabiam niemałe pieniądze. Także moim zdaniem jest to jeden z lepszych systemów tego typu w Polsce.

Możliwe, że się mylę, przyznam, że moja przygoda z cpmprofit była taka, że jak o nich usłyszałem to się zachwyciłem ich ofertą za same odświeżenia strony. Miałem wtedy mały ruch na mojej stronie, więc poleciłem ten program znajomemu z ruchem 1000 uu dziennie... w ciągu dnia chyba nie zarobił nawet złotówki z tego co pamiętam. Sam nie testowałem tego systemu dlatego mogę się mylić, ale doświadczenie znajomego mnie już odrzuciło od tego systemu. Poza tym jak czytam na forach to więcej jest opinii negatywnych o tym systemie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności