Skocz do zawartości

Intensywność dodawania precelków

gregor777

Rekomendowane odpowiedzi

Własny katalog oferuje:

- zaplecze

- kasę z sms

- kasę z reklam

- satysfakcje

Tyle że katalog katalogowi nie jest równy.

Postaw sobie kilka Easydirów i podlinkuj je z innych katalogów. Otrzymasz dzięki temu sporo miejsca na własne linki, które możesz wykorzystać zupełnie dowolnie.

Treningi WattUp.pl

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Twoje uzasadnienie przemawia do mnie w każdym calu ;) jeszcze nie wiem jak ale postawie swój własny katalog :( widziałem tutaj instrukcje na forum mniej więcej jak to zrobić więc może dam rade :)

Producent wyrobów wiklinowych stworzonych przez artystów rękodzieła.

Profesjonalny sklep z wikliną

To ja WAM polecam pare takich katalogów, potem z linków/reklamy możecie coś zarobić, jeśli sporo pracy w to włożycie... Katalogi to masakra (nie chciałem pisać zło:D) pracy w piz...du i troche a nie zawsze sie opłaca...

Nie pracuję więc czasu mam od groma tylko umiejętności jeszcze za małe żeby rzucać się na głęboką wodę. Jeszcze dokładnie nie wiem co z czym się je. Codzienne czytam forum. Większość tematów śledzę więc mam nadzieję, że z prowadzeniem katalogu nie będę miał problemu.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

nie jesteś sam :P Ja również planuję założyć jakiś darmowy katalog stron a potem jak zgromadzę odpowiednią kwotę to pewnie kupię od Generała ;)

Sorki nie za bardzo kumam o co chodzi z tym Generałem co to jest :P

Producent wyrobów wiklinowych stworzonych przez artystów rękodzieła.

Profesjonalny sklep z wikliną

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności