Skocz do zawartości

Jak wykorzystać letnie domeny?

Stanko1988

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mój pomysł to postawienie stronki tematycznej i ostre linkowanie SWL, ale strona nie ma żadnych linków i chciałem się dowiedzieć czy można złapać za to filtr/ban? pomimo, że strony mają 9-10 lat?

Po linku dwie opcje, albo przekierowanie, albo linki do docelowej, co lepsze?

Pozdrawiam

Nikt Ci nie odpowie jak będziesz tak nie zrozumiale i niejednoznacznie pisał.

Najpierw piszesz że chcesz postawić stronkę a potem że jakieś strony mają po 9-10 lat...

A to co znaczy? Jakie opcje?

Podstawówkę skończył? To powinien umieć budować zdania a nie same równoważniki rozdzielone przecinkami.

Witam

Mój pomysł to postawienie stronki tematycznej i ostre linkowanie SWL, ale strona nie ma żadnych linków i chciałem się dowiedzieć czy można złapać za to filtr/ban? pomimo, że strony mają 9-10 lat?

Pozdrawiam

pewnie przekierowanie będzie lepsze, filtr tak, ban nie - o ile strona jest "dla ludzi" i spełnia wytyczne google

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Faktycznie, troche za szybko chciałem napisać ;)

Chodzi o to, że mam kilka domen 9-10 letnich, chciałem na nich postawić stronki tematyczne i ostro podlinkować z SWL, ale domeny miały tylko kilka linków wcześniej zatem pytam czy takie ostre likowanie nie wprowadzi ich w filtr/ban?

Druga sprawa to czy lepiej dać z nich linki do docelowej strony czy czy zrobić przekierowanie?

Jak tak czytam to sam nie wiem co napisałem w pierwszym poście :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności