Skocz do zawartości

Kto chętny na domenę ?

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

sex.yoyo.pl :):P

Przykro mi, nie da rady...

20. W celu ochrony wizerunku właściciel serwisu zastrzega sobie prawo do usuwania stron kontrowersyjnych, naruszających poczucie dobrego smaku, zawierających treści erotyczne lub promowanych przez użytkowników z wykorzystaniem technik niezgodnych z etykietą sieciową.

Spółki | Prawo | Sąd

nie sądzę, kto szuka specjalnie sex.com? szukają tego co znają np. redtuba, czy coś,

według google sex.com ma milion wyszukiwań miesięcznie mimo braku jakiegokolwiek contentu, redtube.com 4miliony. Wypromowanie sex.com byłoby dużo łatwiejsze niż redtube.com, nie mówiąc już o sex123123123.com, która jest niezapamiętywalna

parę milionów $ na reklamę to bym nawet nie wiedział na co przeznaczyć, bo chyba też nie wszędzie można, ale nie znam się na branży ero w ogóle to trudno mi się wypowiadać

linki do strony i ruch na stronę - jak w każdej innej branży

Nie lepiej kupić sex.waw.pl wink.gif biggrin.gif albo sex.yoyo.pl tongue.gif:P

nie :)

sex.yoyo.pl B):P

Przykro mi, nie da rady...

za milion $ pewnie by się dało :D

chandler no ja się nie orientuję w tej branży w ogóle; sex.com łatwiej by było promować, no ale wydaje mi się, że promocja za te miliony sporo by dała :P

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

tego nie kupuje sie od tak sobie. domeny za taka kase to inwestycja, bardzo duzy rozglos, wszyscy zaczynaja trabic o firmie ktora to kupila, pojawiaja sie newsy w tv ze ktos dal milion za domene, informacje w prasie i sie interes kreci :D

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności