Skocz do zawartości

Spadek strony w ciągu tygodnia

ssebo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich !

Pierwszy raz od kiedy utrzymuje strony oraz je pozycjonuje nie spotkałem się z takim gwałtownym spadkiem wizyt. Przez ostatnie 3 miesiące strona notowała powyżej 500 odwiedzin na dzień. Dwa tygodnie temu odwiedziny strony gwałtownie spadły w ciągu 5 dni do 40 wizyt na dzień. Teraz strona ma od 40 - 80 odwiedzin. Ta sytuacja mnie strasznie przeraziła. Strona posiada unikalną treść i jest systematycznie pozycjonowana tylko przez moją osobę. Nie wiem czym spowodowany jest ten spadek. Najciekawsze jest to, że strona w google jest na tym samym miejscu, gorzej z podstronami. Na stronie ostatnio zmieniałem galerie... Oto moja strona: fryzuryisuknie.pl.

Często jest tak, że to podstrony generują bardzo wartościowy ruch i duży ruch. W momencie, gdy spadłeś na "dziwne" (typu suknia ślubna dla figury typu gruszka :)) frazy to i ruch się zmniejszył. Kolejna kwestia jeśli grzebałeś przy galerii, to przeanalizuj jaki to miało wpływ na wejścia z "images google", sporo ludzi szuka sukien w galerii google a nie w wyszukiwarce stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności