Skocz do zawartości

Statystyki dot. presseli

parasitus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Czy ktos moze mi powiedziec z wlasnego doswiadczenia, jaka powinna byc minimalne dlugosc presla? wiem, ze nie ma dokladnej recepty na to i im dluzszy artykul, tym lepiej, ale chodzi mi o standardowy pressel z max. dwoma linkami do strony.

Odnosnie tego: lepiej miec wiecej stron z mniejsza iloscia tresci czy mnie stron, ale z dlugimi artykulami (i wieksza iloscia linkow w jednym artykule)?

Dzieki z gory!

New Discount Codes available online now.

Czy ktos moze mi powiedziec z wlasnego doswiadczenia, jaka powinna byc minimalne dlugosc presla? wiem, ze nie ma dokladnej recepty na to i im dluzszy artykul, tym lepiej, ale chodzi mi o standardowy pressel z max. dwoma linkami do strony.

Nie ma czegoś takiego jak "standardowy presell". Główną przyczyną długich artykułów są wymagania właścicieli danych stron, na których możesz wstawić swój tekst -> "nie publikować notek, ale artykuły, które dadzą coś czytelnikom."

Przyjęło się, iż preselle mają minimalnie 1k znaków (gdyż takie artykuły najczęściej pisze się na zamówienie), choć są także osoby stawiające wymóg 1,2k, czy też 2k. Nie ma jednej recepty -> grunt żeby to w miarę naturalnie wyglądało, a nie pięć linijek tekstu i dziesięć linków. :)

Spółki | Prawo | Sąd

Dodam, że dobre precle wymagają minimum 1.5k znaków plus opis minimum 250 znaków.

a jesli chodzi o ilosc precji na jednym blogu? zamierzam to komus zlecic, i choc nie ma na to skuetcznej recepty, to potrzebne mi, chociaz orientacyjne, wytyczne...

dzieki za dotychczasowe informacje!

New Discount Codes available online now.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności