Skocz do zawartości

Kilka Pytan o SWL...

parasitus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam kilka pytan dot. SWL, bo jestem zielony w tej dziedzinie, a chcialbym troche pocwiczyc teorie w praktyce.

z tego co wiem, to ze w SWL "podrasowuje sie" pojedyncze linki. zalozmy, ze chce (oczywiscie) podniesc rank calej strony, jednak z pobudek finansowych musze sie zdecydowac na wybrane linki sposrod np. 250 sztuk. czy jesli skorzystam z SWL dla, powiedzmy, 50 linkow, to bedzie to mialo wplyw na pozycje pozostalych podstron w googlach? przyklad: glowna fraza to "kup komputer". jesli uzyje SWL na fraze z anchorem (link) "kup komputer dell", to bedzie to mialo wplyw zarowno na glowna fraze, jak i frazy pokrewne, np. "kup komputer sony"?

mam nadzieje, ze da sie zrorumiec moje wypociny :)

Dzieki i pozdrawiam!

New Discount Codes available online now.

piszac linki masz na mysli frazy?

jesli tak to w przypadku gdy we frazie jest inny wyraz to frazy poboczne wychodza sila domeny (jej linkowaniem) bo podniesie ci sie pozycja takze na slowa np 'teraz' itp

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności