Skocz do zawartości

O co może chodzić ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam, przegladałem ostatnio oferty pozycjonowania na allegro i trafiłem na taka aukcje https://allegro.pl/show_item.php?item=930812338 Ktos moze czego uzywa ten gosc bo wydaje sie to całkiem interesujace ?

Moim zdaniem sam siebie próbujesz zareklamować :D

...Program korzysta ze sztucznej inteligencji, a więc Twój link na pewno trafi w odpowiednie miejsce...

Jak to przeczytałem, to skynet z terminatora mi przydszedł do głowy, a druga sprawa to na badania nad sztuczną inteligencją wydaja zbyt dużo pieniędzy na świecie, tu mamy goscia co tworzy od reki takie rzeczy... :]

A odpowiadając na pytanie z 1 postu: uzywa niewiedzy i naiwności potencjalnych Klientów :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

To o czym on pisze musiałoby przewyższać możliwości googlebota ... umieścić link na forum to nie taki pikuś - trzeba się zalogować (wypełnić formularz, odebrać maila z potwierdzeniem rejestracji, itd.) i napisać post, który będzie w temacie bo inaczej poleci do kosza :D

Jakiś chiński chłyt martetindody B)

Pozdrawiam :P

xRumer v4.0 Gold w necie jest za FREE - 99.99% stawiam na ten program i gwarantuje że efekty są błyskawiczne ale nie koniecznie o taki efekt chodzi w SEO (też coś czuje że temat to reklama)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

xRumer v4.0 Gold w necie jest za FREE - 99.99% stawiam na ten program i gwarantuje że efekty są błyskawiczne ale nie koniecznie o taki efekt chodzi w SEO (też coś czuje że temat to reklama)

Kojotek_OX mozesz o tym xRumer v4.0 Gold opisac troszke wiecej? Nie slyszalem o tym.

Dzieki

Tylko 20 PLN..normalnie okazja. Niech da jaikiś przykład to napewno szybko mu sie zwroci próbka systemu za 20 zł.

: ) No zwróci mi się jak sprzedam mniej więcej 100 takich "próbek". Reszte sobie policz sam.

Jeżeli macie jakieś wątpliwości zamówcie próbkę a później się wypowiadajcie : ).

Ciemna strona mocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności