Skocz do zawartości

O co może chodzić ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W tej rewolucyjnej metodzie linki mają jakąś wartość?

Bo jak mi wiadomo to za link z "mocą" trzeba odpowiednio zapłacić bo G ma raczej dość spamu, ale nie wiem o końca. ;)

Ewentualnie jeżeli jest darmowy to przeważnie trzeba wpisywać token a rozumiem jeżeli (jak pamiętam) nikomu się jeszcze nie udało "obejść" tej metody. ;) Tylu ludzi na świecie nad tym się głowi a "Twój" skrypt to potrafi, tak?

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Zależy jak się napisze posta i gdzie się go umieści : ) Znaczna część linków pozostaje na zawsze np w komentarzach blogów.

Poza tym artykuł można napisać z wariacjami tzn. że praktycznie każdy z tysięcy postów będzie wyglądał inaczej.

Przykład

(Witaj!, Siema!, Cześć!, Witajcie)

(Chciałbym, Pragnę, Mam zaszczyt) (przedstawić, pokazać) wam (moją, naszą) (nową, najnowszą) (stronkę, stronę, stronę internetową).

Przykładowe wyniki:

Chciałbym pokazać wam naszą nową stronę internetową.

bądź

Pragnę przedstawić wam moją najnowszą stronkę.

Kto miał 5 z matematyki ten sobie policzy ilość możliwych kombinacji takiego posta. Każdy post to unikalny kontent.

Ciemna strona mocy!

Zgadza się, masz rację ;) Twoja metoda może być dobra.

Moim zdaniem (być może się mylę) to jest spamowanie i admin dobrego bloga czy forum usunie taką reklamę bo nie wnosi nic pożytecznego, przynajmniej ja tak robię. ;)

Jak szybko następuje przyrost linków?

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Owszem usunie. Ale nie każdy, znaczna część linków zostaje. Strona dostaje dobrego "kopa" na start.

Jeżeli obawiasz się zbyt dużego przyrostu linków to powiem Ci, że można to włożyć między bajki, niejednokrotnie dodawałem przez noc po kilkaset tysięcy postów na jeden link i nic złego się ze stroną nie działo, przeciwnie - w ciągu kilku godzin indeksowała się i zaczynała być widoczna w SERPach ;).

Ciemna strona mocy!

Tak czy siak wartosc linkow z for z ktorych ogloszenia tego typu nie beda usuwane bedzie bliska zeru. Wyobrazasz sobie forum na ktorym 20.000 tematow to reklama wlasnej stronki? Na dodatek wiekszosc tych for to zapewne phpbb, a one obciazaja serwer w takim tempie, ze forum przestanie dzialac po 3 dniach. Czas poswiecony na dodawanie postow pojdzie sie j.

Czas poswiecony na dodawanie postow pojdzie sie j.

Nie wiem o jakim czasie mówisz - prędkość dodawania nowych postów w tej chwili to około 1200 na minutę.

Liczę jednak tylko linki, które bot może potwierdzić więc w rzeczywistości otrzymasz więcej linków.

DODATKOWO ZAWSZE POZOSTAJE LINK Z PROFILU - ADMINISTRATORZY PRAKTYCZNIE NIGDY NIE USUWAJĄ PROFILI.

Zamawiając 1000 linków otrzymasz ich znacznie więcej i dodatkowo możesz to przemnożyć razy 2 ( profile ). :D

Ciemna strona mocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności