Skocz do zawartości

O co może chodzić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Wujek G wie, które linki pochodzą z naturalnego przyrostu, a które są wynikiem spamu. Jeśli nawet strona nie wpadnie w filtr to takie linki nie będą miały żadnego znaczenia. Proszę podaj jakiś przykład wpisu, abyśmy mogli stwierdzić, że jest faktycznie tak jak mówisz. Jeśli to by była faktycznie tak rewelacyjna metoda to nie sprzedawałbyś jej za 20 zł na allegro, a byłbyś milionerem ze sporą garstką zadowolonych klientów.

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie rozmawiamy w tym momencie o ciężkich frazach, które są w top 10 i mają masę linków przychodzących. Wcale nie napisałem, że chodzi o linki z katalogów. Każdy ma własne sposoby na wypromowanie strony i jest na to wiele metod, każdy korzysta ze sprawdzonych i skutecznych, a ty zjawiasz się tutaj i piszesz, że masz zbawienną metodę na pozycjonowanie. Poczytaj najpierw forum, jeśli nie PiO to digitalpoint.com i tam dowiesz się o metodach pozycjonowania w USA i wcale nie kosztuje to 10$, czy 20 zł. Wpis do porządnego katalogu kosztuje tam kilkadziesiąt dolarów. Moim zdaniem to jeden wielki spam. Zobaczymy, czy Twoi klienci będą zadowoleni.

@Dupa_zbita już któraś osoba z kolei prosi cię o link do strony, którą dopaliłeś i wybiłeś w gogole. Na pewno masz jakieś śmieciową testową stronę, którą mógłbyś zaprezentować. Mam wrażenie, że udajesz, że nie widzisz tej prośby.

Codziennie chyba każdy z nas, kto prowadzi jakąś stronę internetową obserwuje śmieciowe ataki spamu. Mogę, się założyć, że to będą właśnie takie linki, które ostaną się jedynie na zapomnianych i zaspamowanych tysiącami takich linków śmieciowiskach, a to nie jest warte zachodu. W takim przypadku SWL będzie znacznie lepszym i mocniejszym wyjściem.

Jestem niemal pewien, że linka do przykładowej "wybitej" strony nie zobaczymy.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

@relons

Nie jestem Kamikaze aby podawać tu adresy swoich stron dopalanych linkami z for...

"Poczytaj najpierw forum, jeśli nie PiO to digitalpoint.com i tam dowiesz się o metodach pozycjonowania w USA"

mam konto na BHW od 2007 :(

Aha, Twój program łamie captche G, sam to napisałeś? Korzystasz ze swojego narzędzia? Pokaż chociaż wyniki działania smile.gif

Ten soft od captchy Googla jest od ruskich, oni mają wszystko ;)

Badam rynek w Polsce - chcę sprawdzić czy znajdzie się miejsce na takie blasty bo w stanach to bardzo ładnie funkcjonuje.

Tam to kosztuje o wiele więcej, odsyłam np tutaj : https://www.blackhatworld.com/blackhat-seo/...s-easy-way.html

500 Valid Posts That Link Back To Your Site - 25$

Jeżeli uważacie, że moja oferta tj. 1000 postów za 20 zł jest zła to możecie skorzystać z usług tego gościa, zapłacicie za 1000 postów grubo ponad stówkę. :)

Ciemna strona mocy!

No to może zgodzisz się chociaż na testy. Załóż nową stronę, (np. na darmowych hostingu). Pozycjonuj ją używając swojego programu. Jeżeli rzeczywiście jest taki skuteczny, na pewno dużo osób zdecyduje się na zakup.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Świetna metoda pozycjonowania... rewelacja po prostu... Masz racje, że w stanach jest to popularne, bo codziennie muszę kasować ok. 50-200 postów ..:::SPAMU:::.. angielskojęzycznych na swoim forum. Moim zdaniem ta metoda prędzej będzie blokowana niż stanie się popularna w PL.

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności