Skocz do zawartości

O co może chodzić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Powtórze jeszcze raz moje pytanie Dlaczego ktoś bez wiedzy i pozwolenia właściciela ingeruje w coś co do niego nie należy.

Bo tak wygląda internet. Jak Ty sobie wyobrażasz funkcjonowanie w sieci bez tej Twojej "ingerencji" w coś, co należy do drugiego?

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeśli mowa o blastach tzn że używasz spamiarki np xrumera

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To prawda przejrzalem kilka swoich swiezych domen (rejestrowanych w 2010 ) i wiekszosc dostala pr2/pr3. A content jest smieciowy.

Ja też mam kilka tegorocznych domen i są już z 2/3 ale to nie świadczy o jakiś magicznych sztuczkach.

Co do gościa z Allegro - jakby miał komentarzy już 1000 z tej dziedziny uwierzyłbym w rzetelność. Ocen (4) nowe konto wiadomo po co. .

Xann'ie

Fakt uzylem pewnego skrotu myslowego. Postaram sie przyblizyc co mialem in my mind...

Ddoskonale wiem ze strony dostaja pr za BL ale wez pod uwage tez ze :

1. Wewnetrzne linkowanie + linki do podstron maja pewien wplyw na PR strony glownej >> stad strona oparta np na 10 podstronach bez wewnetrznego linkowania i linkow przychodzacych do podstron powinna miec teoretycznie nizszy PR (zakladam ze ilosc bl do glownej w obu przypadkach jest ta sama ).

no extra, jest to spamiarski sposób na umieszczenie 1000 linków na śmieciowych forach. To jest ten super wydajny nowatorski sposób? tak jak to widać tu:

https://www.gamecon.ie/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=1712.0

i tu:?

https://mylove.com.np/forum/index.php?topic=311.0

@up

Lepsze stałe linki ze spamiarskich for z różnych IP niż z wirujących SWLi, z których większość to znikające linki z śmieciowych podstron z DC ( gra w rosyjską ruletkę z Googlem, w której stawką jest filtr ;) ).

Zaraz pojawią się błędne opinie, że to może skutkować banem. Taki efekt byłby naprawdę fajny, wykończyłbym tym całą konkurencję. ;)

Jeżeli chcesz pozostać całkowicie WhiteHatowy mogę ci pomóc zaindeksować tym błyskawicznie zaplecze. Przy najbliższym updacie powinien wskoczyć Ci jakiś fajny PR :(.

Pozdro

Ciemna strona mocy!

Moim zdaniem to trochę bez sensu, nie mam świadomości ile taki proceder już trwa ale wydaje się dość logiczne, że właściciele for, ci którym zależy na jakości za chwilę wprowadzą zabezpieczenie które uniemożliwi wklejanie linków w ten sposób. Question is: Czy ta spamiarka analizuje kod forum mając na uwadze rel nofollow?

@Dupa_zbita czytam te twoje wypociny i powiem kilka faktów jako że posiadam Xrumera więc :

1 - Najnowsza wersja nie obchodzi wszystkich zabezpieczeń jakie są spotykane na forach (więc nie pitol głupot proszę Cię)

2 - Odpowiednio skonfigurowane pola potrafią dużo fajnych skryptów obejść ale ty tego nie zrobiłeś i lecisz na ustawieniach domyślnych (miałem przyjemność przejrzeć wynik tego co robisz)

3 - Większość stron/for na których dodajesz linki już od dawna są zbanowane (nawet się nie wysiliłeś żeby zrobić dobrą listę hrefem)

4 - Chcesz żerować na ludziach którzy się nie znają (niestety tutaj jak się ktoś nie zna na jakimś temacie szybko się nauczy)

5 - Xrumer może być pożyteczny ale to co ty robisz to zwykły spam i nic więcej więc szkoda 20 zł (decyzja o zakupie lub nie zostaje dla potencjalnego .... )

6 - Z racji takiej że piszesz totalne bzdury, nie masz list stawiam że korzystasz z v4 która jest za free do zdobycia w necie bez większego wysiłku

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

1. A korzystasz z zewnetrznych decaptcherow lub dll ?

3. Bardzo dobre listy mozna w latwy sposob zdobyc ( i wcale nie trzeba ich kupic ) - odsylam na blackhatseo

4. Wolny rynek

5.Cale seo to spam.

Xrumer to tylko narzedzie. Jesli wiesz jak go uzywac mozesz zdzialac wiele. Zapytam tak : laczyles kiedykolwiek xrumer + LFE ?

@Dupa_zbita czytam te twoje wypociny i powiem kilka faktów jako że posiadam Xrumera więc :

1 - Najnowsza wersja nie obchodzi wszystkich zabezpieczeń jakie są spotykane na forach (więc nie pitol głupot proszę Cię)

2 - Odpowiednio skonfigurowane pola potrafią dużo fajnych skryptów obejść ale ty tego nie zrobiłeś i lecisz na ustawieniach domyślnych (miałem przyjemność przejrzeć wynik tego co robisz)

3 - Większość stron/for na których dodajesz linki już od dawna są zbanowane (nawet się nie wysiliłeś żeby zrobić dobrą listę hrefem)

4 - Chcesz żerować na ludziach którzy się nie znają (niestety tutaj jak się ktoś nie zna na jakimś temacie szybko się nauczy)

5 - Xrumer może być pożyteczny ale to co ty robisz to zwykły spam i nic więcej więc szkoda 20 zł (decyzja o zakupie lub nie zostaje dla potencjalnego .... )

6 - Z racji takiej że piszesz totalne bzdury, nie masz list stawiam że korzystasz z v4 która jest za free do zdobycia w necie bez większego wysiłku

Oczywiście, że go masz. Podaj swój nick z forum botmastera. :P

1. A korzystasz z zewnetrznych decaptcherow lub dll ?

3. Bardzo dobre listy mozna w latwy sposob zdobyc ( i wcale nie trzeba ich kupic ) - odsylam na blackhatseo

4. Wolny rynek

5.Cale seo to spam.

Xrumer to tylko narzedzie. Jesli wiesz jak go uzywac mozesz zdzialac wiele. Zapytam tak : laczyles kiedykolwiek xrumer + LFE ?

Dokładnie, całe SEO to spam. Wszystko co tutaj robicie jest jednakowo tępione przez Google. ;)

Nie używałem tego jeszcze z LFE ale przymierzam się do combo Xrumer + Forum Generator.

Pozdrawiam.

Ciemna strona mocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności