Skocz do zawartości

O co może chodzić ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak jak pisze it_management na stronie pisze jedno ale na ICQ można się spokojnie dogadać i mieć bez opłat - ja np mam XR od czasów 3 i teraz testuję już nowe wydanie tego softu (wersja beta) i jak jak już mówiłem wcześniej w dobrych rękach jest to narzędzie "SEO" ale ogólnym przeznaczeniem jest spamowanie

Good spam is a g... - co za historie opowiadasz że trzeba mieć 2 serwery pod to ? z resztą twojej wypowiedzi w większości się zgadzam

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

A nie boicie się, że w końcu jakiś wkurzony admin pójdzie zgłosić spamowanie na policję ? Są co prawda proxy i można się za nimi schować, ale po linkach można dojść do winowajcy.

Z tego co czytam, to efekt jest ładny i widzę, że konkurencja się czymś podobnym wspomaga, ale sama metoda poważnie już budzi moje wątpliwości.

@milkus - prosta sprawa jest formularz to go wypełniam ja czy automat co to za różnica ? Jeśli nie chcesz mieć spamu na forum - zamknij forum :)

A tak poważnie to można oberwać po uszach za coś takiego nawet w PL niestety "nadmierne wykorzystanie zasobów telekomunikacyjnych" już ktoś ma oto sprawę - nie pamiętam dokładnie jak to szło ale chodziło z grupsza o:

łebek miał soft i zakładał lewe konta na jakimś portalu społecznościowym żeby ładować linki swoje - administracja kilka razy mu zbanowała konto - ten nadal się starał i w końcu odwiedzili go niebieskie "pieski" bo zamiast łapać tych co łamią prawo to szukają prawa jakie łamiesz na siłę - jest podobno taka nie pisana zasada "wskaż mi człowieka, a policja wskaże Ci paragraf"

Jeszcze raz się powtórzę :) XR z dobrą listą i w dobrych rękach jest OK tyczy się to omijania for gdzie kasują konta lub posty (wtedy tylko zakłada się na potęgę konta) , daje się dobre treści i dopiero po jakimś czasie sypie linkami :) ja mam skuteczność utrzymania się linka na poziomie 40% ale ...... roboty z tym jest i nie jest to tylko kupno softu i walenie na ślepo

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• 1 miesiąc temu...

Co do użytkownika Dupa_zbita można się z nim spokojnie dogadać na PW o blasty z Xrumera, a jak ktoś nie jest pewny jakości usługi to można dostać taki jeden blast ze świeżo zebranej listy na próbę. U mnie taki jeden blast zindeksował 40 podstron na nowej domenie w około 6 godzin.

multikonto

• 3 tygodnie później...
łebek miał soft i zakładał lewe konta na jakimś portalu społecznościowym żeby ładować linki swoje - administracja kilka razy mu zbanowała konto - ten nadal się starał i w końcu odwiedzili go niebieskie "pieski" bo zamiast łapać tych co łamią prawo to szukają prawa jakie łamiesz na siłę - jest podobno taka nie pisana zasada "wskaż mi człowieka, a policja wskaże Ci paragraf"

to chlopcy wallili na nasza-klasa.pl ale tak ze serwer siadal o ile dobrze pamietam i chodzilo nie o stawianie linkow a zaklucenia cos w rodzaju dos.

SensorStudio & Co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności