Skocz do zawartości

Pozycjonowanie naturalne czy to zawsze wystarcza?

chiromancja KSG

Rekomendowane odpowiedzi

Od około 9 miesięcy pozycjonuję własną stronę https://www.tafa.pl/. Na początek ją zoptymalizowałem. Na każdej podstronie umieściłem treść zawierającą około 1000-3000 znaków nasyconą danymi słowami kluczowymi, użyłem nagłówków, anchor teksty wpisałem z atrybutem strong, w linkach wpisałem title, w title strony są słowa kluczowe w content również w rożnych odmianach. Pododawałem stronę do wielu katalogów, napisałem kilka precli, biorę czynny udział w wielu forach w tym tematycznych do mojej strony. Osiągnąłem efekt trafiania na stronę metodą długiego ogona . Na przykład na każde 100 wyszukiwań i wybrań strony przypada około 80 rożnych fraz. Również na prawie wszystkie główne pozycjonowane frazy wyskakuje pierwszy ekran. Najczęściej 2-4 miejsce. Na ogon 1-2 miejsce. Jest jedna , dla mnie najważniejsza główna z którą nie mogę wejść na pierwszy ekran. Chodzi mi o "tapety ścienne" . Nie kupuję linków ani nie korzystam z żadnych innych systemów . czy niepowodzenie z wypromowaniem wymienionej frazy wynika z dużej konkurencji/ w tym wypadku są to żywiołowo otwierane sklepy internetowe-sam nie prowadzę takiego sklepu/ czy też coś żle robię albo czegoś nie robię? Czy mogę osiągnąć satysfakcjonujący efekt dla mnie metodami naturalnymi?

Zabrze. drzwi składane , korek ścienny i podłogowy, włókno szklane - słowem wszystko do wykańczania wnętrz

Wystarcza zapewniam. Wystarczy że zdobędziesz miesięcznie 30 linków i też będziesz szedł go góry. Nie ma co pakować tysiącami linków co jest sztucznym pompowaniem bez powiązania z tematem.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Wystarcza zapewniam. Wystarczy że zdobędziesz miesięcznie 30 linków i też będziesz szedł go góry. Nie ma co pakować tysiącami linków co jest sztucznym pompowaniem bez powiązania z tematem.

a jak szukać tematycznych katalogów precli?

mało tego troche

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

dobre z reguły są zamknięte i nie do końca są preclami albo w ogóle nie są preclami tylko jako normalne serwis, gdzie ktoś tam komuś pozwolił pisać.

w ramach autoreklamy :( - link - PR4 - artykuł porządny w formie poradnika.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności