Skocz do zawartości

Co można jeszcze zrobić?

canine

Rekomendowane odpowiedzi

No i chociażby aktualnie zdobywane doświadczenie apropo podnoszenia pozycji na lepsze pozycje 1-10 dzięki rozbudowaniu mojego zaplecza o zakupienie kilkudziesięciu domen z PR 2 do PR 5 i postawieniu na nich stron zapleczowych oraz linkowanie z nich i zdobywanie punktów dzięki nim w SWL'ach.

PR nie jest wyznacznikiem domeny, tudzież strony. Szczególnie ostatnio kiedy to lubi być zerowane, nadawane bez powodu. Często dobre strony mają pr1,2 czy 3, a totalne spamy trzymają się podobnie ;)

Spróbuj aktualizować stronę o nowe treści, zrób bloga tematycznego na którym będziesz pisał co jakiś czas.

Co do mojego bla, bla ... ple,ple może trochę mnie poniosło, ale to chyba dlatego, że frustrowało mnie wieczne linkowanie i spodziewałem się jakiegoś magicznego rozwiązania.

Nie tędy droga... puśćmy to w niepamięć :P

• 1 miesiąc temu...

Mam podobny problem zależy mi na jednej frazie żeby wbiła się przynajmniej na pierwsza stronę do top 10. Jednak stabilnie wisi na 14 pozycji i za żadne skarby nie drgnie. Robię to sam amatorsko nie stać mnie na to żeby od razu skoczyć na głęboką wodę i wpakować 1000zł na skuteczne pozycjonowanie. Może ktoś chciałbym pomóc proszę o kontakt na pw.

Sieciowy Toster suchary z sieci.

https://www.sieciowytoster.pl

@Orsonik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności