Skocz do zawartości

Pozycjonowanie po angielsku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ciekawe ... przejrzalem wszystkie strony z top10 w google.co.uk u zadna z nich nie jest pozycjonowana domenami .pl

Przejżałeś wszyskie strony w top10 w google Co.uk pod kątem BL ???????

Wybacz ale zapewne nie tylko ja powiem ze to bajer

Xann Internet Solutions - Tworzenie sklepów internetowych

468x60_5.jpg

Stary pokazuje ci że sposób jaki podał Xann'a działa.

Ale pozycjonowanie to nie jeden schemat do każdej strony do każdej frazy podchodzi się indywidualne - ale z tego co czytam w tym wątku nie wiele osób wie o tej podstawie

468x60_5.jpg

Sposób działa dla fraz geo i "pozycjonerów" siedzących w PL i klepiących zapytania w Google.co.uk

Coraz bardziej się śmieje z tego wątku widzę że poplecznicy i marionetki xanna zaczynają bronić "dobrego" imienia ale niestety panowie tylko się pogrążacie coraz bardziej :aniolek: Domeną z końcówką PL nie wypozycjonujesz słowa w UK jeśli nie jest ono geo specyficzne lub należy do grupy średnich i wyżej - koniec tematu i dla mnie EOT (w temacie pomysłu Xanna)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

.... ale niestety panowie tylko się pogrążacie coraz bardziej :aniolek:Domeną z końcówką PL nie wypozycjonujesz słowa w UK jeśli nie jest ono geo specyficzne lub należy do grupy średnich i wyżej

największa brednia jaką czytałem na PIO - brak mi słów

468x60_5.jpg

w tym temacie bardzo dobrze widać kto się zna na pozycjonowaniu a kto nie :aniolek:

poplecznicy i marionetki xanna

nawet nie poplecznicy

a.k. to jest xann, widać po stylu pisania

wypozycjonujesz, ale będzie to kosztowało 200-300 razy więcej niż przy linkowaniu z UK

.... ale niestety panowie tylko się pogrążacie coraz bardziej :)Domeną z końcówką PL nie wypozycjonujesz słowa w UK jeśli nie jest ono geo specyficzne lub należy do grupy średnich i wyżej

To prawda, przy opłacalnych słowach, należy używać domeny lokalnej bądź globalnej a nie domeny innego kraju.

Ciemna strona mocy!

Ciekawe ... przejrzalem wszystkie strony z top10 w google.co.uk u zadna z nich nie jest pozycjonowana domenami .pl

Po drugie w top10 nie ma zadnej domeny z koncówka . net

Wiec Pan Krzys mija się z prawda.

A kto powiedział, ze domena jest w top10?

Przejżałeś wszyskie strony w top10 w google Co.uk pod kątem BL ???????

Wybacz ale zapewne nie tylko ja powiem ze to bajer

Ponownie zapytam, kto powiedział że strona jest w top 10?

Hahahah, tak zachwalaliście skuteczność tego systemu a na taką frazę nie jesteście w stanie wejść w top10? Żałosne.

Jeśli jesteś taki mocny, napisz ile chcesz za wejście do top 10 na tą łatwa frazę? Łatwa fraza, to koszt myślę 100-200 zł miesiecznie tak? No i proszę bez swli.

No to rzeczywiscie jest sens zabierac glos w dyskusji jak nie udalo Ci sie na tak latwa fraze doprowadzic strony do top10.

Możesz pochwalić się jakąś frazą z top 10 którą wypozycjonowałeś na google.co.uk?

Hahahah, tak zachwalaliście skuteczność tego systemu a na taką frazę nie jesteście w stanie wejść w top10? Żałosne.

Żałosne jest nieumiejętne czytanie postów... krzys2 nigdzie nie pisał, że uzywa jakiegoś SWL'a, pisał o własnym zapleczu PL w 90% i 10% anglojęzycznego - nie wiem tylko czy to anglojęzyczne jest też jego bo z kontekstu można róznie wywnioskować...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności