Skocz do zawartości

Pozycjonowanie po angielsku

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma problemu . 170 zł netto i możemy podpisac umowe. Napisz na pw dane do umowy.

Z ewebem jest tak naprawde pewien problem, tak naprawde tyczy sie wiekszosci SWL , jest nim baza adresow ip.

Przykladowa fraza z top3 w google.co.uk o trudnosci wiekszej niz Twoja to :

eddinburgh spa : www.zen-lifestyle.com

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Hahahah, tak zachwalaliście skuteczność tego systemu a na taką frazę nie jesteście w stanie wejść w top10? Żałosne.

Żałosne jest nieumiejętne czytanie postów... krzys2 nigdzie nie pisał, że uzywa jakiegoś SWL'a, pisał o własnym zapleczu PL w 90% i 10% anglojęzycznego - nie wiem tylko czy to anglojęzyczne jest też jego bo z kontekstu można róznie wywnioskować...

Zadam pytanie.

Jak uważacie jest trudna fraza: london services do wypozycjonowania na google.co.uk?

Proszę, niech ktoś się wypowie.

...Przykladowa fraza z top3 w google.co.uk o trudnosci wiekszej niz Twoja to :

eddinburgh spa : www.zen-lifestyle.com

A które strony z top 10 poza www.zen-lifestyle.com ustwiajają się na edinburgh spa (o jedno d za dużo chyba wstawiłeś)?

bo np:

onespa.com/ ma 0/1 link na ta frazę

www.purespauk.com/ 0 linków na tą frazę

www.theoceanrooms.com/ 0 linków na tą frazę

www.thebalmoralhotel.com/ chyba max 3 na tą frazę

www.scotsmanspa.com/ 0 linków na tą frazę

www.edinburgh.org/ tu może być ciut lepiej

nie analizowałem linkowania wewnętrzego i kilku innych rzeczy...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

W USA jest jeden płatny (dla reklamodawca) rotacyjny SWL z bazą ok. 100.000 stron z wysokim PR, mocno moderowany (nie przyjmują spamów).

A z darmowych SWLi to kiedyś poleciłbym co-op'a dzięki któremu money expert zdobył pierwszą pozycją na frazę loan w google.co.uk

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
W pl za pozycjonowanie kasujesz 50 - 300 zł a w UK za SEO 600 - 1200 funtów

W pl pozycjonuje w UK robisz SEO

W pl płacisz za wyniki w UK płacisz za pracę

W pl masz tysiące dzieci NEO w UK masz poważne firmy

W pl masz myślenie że pozycjonowanie za 50 zł jest tyle samo warte co za 500 zł w UK masz myślenie chcesz mieć dobrze zrobioną robotę musisz dobrze zapłacić

I tak można w nieskończoność wymieniać. Nie mówię że w UK nie ma wałków bo są ale jak już to naprawdę na potężną skalę

Masz tu inny przykład tego jak się ludzie cenią: https://cgi.ebay.co.uk/3-X-PR-7-13-XPR-6-12...=item4cedfb6fcd

Niestety w PL przez dzieci NEO i małe doinformowanie społeczeństwa co powoduje znaczne zaniżanie cen i jeszcze większą konkurencję za mniejsze pieniądze

Firmy w UK kozystaja z Linkow z Indii ( sa tansze ) albo Pakistan,czy Filipiny

W razie potrzeby moge pomoc rodakom , jestem w UK i tu pozycjonuje , mam tez dojscia do dobrych katalogow i moge pomoc

Pozdrawiam

Kancelarie Prawne caly Swiat Solicitor Right Solicitors UK - Zapraszamy do Bed and Breakfast Exmoor

Firmy w UK kozystaja z Linkow z Indii ( sa tansze ) albo Pakistan,czy Filipiny

Tu się z Tobą w Pełni zogodzę, gadanie o cudownym białym seo to mżonka, ktoś kto ma swoją strone może się bawić w manufaktóre ale kto ma ponad 2 tys klientów nie ma czasu na zabawe, niektórzy nie wiedzą w dużych firmach SEO to fabryka

Marketing internetowy dla firm

• 2 miesiące temu...

Zadam pytanie.

Jak uważacie jest trudna fraza: london services do wypozycjonowania na google.co.uk?

Proszę, niech ktoś się wypowie.

Tak sadze ze to trudna fraza , majac na uwadz 273 miliony wynikow zastanowilbym sie nad sprecyzowaniem jakich services

czy cleaning services czy military services albo tez toilet services .

Bedzie wtedy latwiej ...

To tak jakbys chcial wypozycjonowac strone na fraze samochody.

Kancelarie Prawne caly Swiat Solicitor Right Solicitors UK - Zapraszamy do Bed and Breakfast Exmoor

Witam pozycjonowałem strony anglojezyczne przez kilka lat.

Możesz min znaleźć moje FREELANCE DIGITAL ARTIST na top google.com dla mojej anglojęzycznej strony.

czy GRAPHIC DESIGNER FOR HIRE przekierowujący na wpis na mojego bloga:

freelancer-graphic-designer.blogspot.com/.../graphic-designer-for-hire.html

W moim przypadku, najpierw optymalizacja tekstów i treści, następnie katalogowanie, kilkanaście wpisów na dzień za pomocą

directorysubmitter. Jest to programik z największą bazą anglojęzycznych katalogów, do półautomatycznego katalogowania, adres:

directorysubmitter.com

Dodatkowo używam social bookmarking deamon, do dodawania wpisów do social bookmarking sites, stron tagujących. Możesz to robić ręcznie. Są strony typu DIGG, DELICIOUS, STUMBLEUPON, PROPELLER czy inne gdzie możesz ręcznie dodać wpis ale zajmie ci to trochę czasu.

Następnie

Dodatkowo piszę np 4 artykuły tygodniowo 500-600 słów każdy i używam spinnera, do przekonwertowania artykułu na kilkadziesiąt różnych wersji z synonimami.

Spinner, którego uzywam to: ashelper

Finalnie dodaje artykuł najpierw recznie do:

https://ezinearticles.com/

https://www.goarticles.com/

https://www.articlesfactory.com/

to są moim zdaniem topowe serwisy publikujące artykuły ze stopką, w której możesz umieścić ANCHORA i najszybciej weryfikujące wpisy.

A na koniec dodaję artykuł (zespinnowane wersje) automatycznie do reszty serwisów za pomocą programu ashelper, który posiada pokaźną baze adresów.

Po wszystkim, zaczynam podróż bo blogach dofollow, dodając komentarz z linkiem do strony w podpisie komentarza, (kilka dziennie). Uzywam do tego min katalogu blogów dofollow np. tego: https://followlist.com/

Są specjalne programy do wyszukiwania angielskich blogów dofollow jak program " dofellow" ale po testach doszedłem do wniosku, że ręcznie można znaleźć wiecej.

Dodatkowo, jeden z moich klientów amerykanców, narzekał za ma za niskie alexa rank, który moim zdaniem można w pewien sposób zmanipulować. Co zrobiłem to:

Założyłem profil z zamieszcoznym linkiem do jego strony na MYSPACE.COM a następnie użyłem programu o nazwie: FRIEND BLASTER PRO za pomocą którego automatycznie wysyłałem po kilkaset zaproszeń dziennie. Po miesiącu zdobywałem po ok 1000 nowych użytkowników FRIENDSÓW, do profilu będących jednocześnie linkami do profilu klienta i pośrednio linkami do jego strony umieszczonej w ANCHOR TEKSCIE na profilu. Alexa skakała do góry jak szalona.

Także tak mniej więcej przebiega u mnie pozycjonowanie i metoda sprawdza się.

Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem:)

Aha i tak jak wspomniano wcześniej w uk czy usa nie ma czegoś takiego jak PRECLE, są natomiast serwisy publikujące artykuły do przedruku, których kilka podałem powyżej. Możesz znalezc więcej, wpisując w google: SUBMIT ARTICLE

I przeważnie nie przyjmują one chłamu i tekst musi być naprawdę dobrze napisany i z sensem, bez przepakowania słów kluczowych.

Również, jeśli lubisz czytać książeczki polecam tą od a do z wyjasniającą pozycjonowanie stron anglojęzycznych:

https://www.amazon.com/Get-Top-Google-Techn...s/dp/1857885023

(oczywiście to nie jest jakiś mój link do sprzedaży, tylko 1wszy jaki znalazłem w google:))

Za każdym razem wracam do tej książki jak zapomnę co mam robić:)

Pozdro

Daniel

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

Mnie tylko interesuję jakim cudem 8 linków na jednym profilu (8 różnych anchorów), które prowadzą do jednej stronki może przynieś korzyści ;) ? Zawsze dodawałem 4 linki i dawało efekt, ale IT pobija wszystkie rekordy :P

IT działa to bo nie wiem czy zwiększyć "dawkę" linków ;)? Wiadomo te profile trzeba podlinkować. To oczywista oczywistość.

Ps. Gratuluje TOP1 na frazę pozycjonowanie, widzę nawet, że widnieje link na blogu lagata.

Pss. Lagacie Tobie również gratuluję TOP2.

Psss. Forum PIO trzeba coś z tym zrobić :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności