Skocz do zawartości

Pozycjonowanie po angielsku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyli już nie dodajesz 8 linków w profilach ? (Pytam bo widzę, że na jednym profilu masz aż 8 linków) Ciekawi mnie czy przynosiło to efekty czy nie, bo jakbym miał to przetestować to chyba bym oszalał :)

wieksze szanse na usuniecie profilu.

Ja po 1-2 tygodniach od rejestracji aktualizuję pola: o mnie itp., więc administratorzy rzadko patrzą co jest aktualizowane w profilu. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie z założonych profili. (ostatnio testowałem na bazie 1tyś for z czego po tygodniu jak aktualizowałem profile, tylko albo i aż 56 kont zostało skasowanych.). Albo miałem farta, albo posiadam dobrą bazę adresów for ;)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

CIACH

Daniel

Wreszcie ktos normalny na tym forum sie odezwal kto podzielil sie swoja wiedza a nie jak reszta, ktora niby wie duzo, a odpowiada zdawkowo tak albo nie. Tez siedze w Stanach i testuje ciagle nowe narzedzia. To zdecydowanie cos innego niz Polski rynek ale na przyklad w kilku popularnych frazach udalo mi sie wyniesc klientow na pierwsze miejsca w google local business bez wiekszego klopotu mimo sporej konkurencji :)

Jeszcze raz dziekuje i zycze powodzenia

Praca w Ameryce, Ogloszenia w USA, Oferty pracy w Nowym Jorku, nieruchomosci, wynajme mieszkanie, Greenpoint, Trenton, NJ,

Praca na budowie

Albo miałem farta, albo posiadam dobrą bazę adresów for :)

@Arve_lek ...a co do tej bazy adresów for ;) ..wiem ,że to jest jak pytanie o nr konta bankowego wraz z loginem/hasłem ;)

zdradź przynajmniej gdzie szukać takiej listy forów(jeśli wogóle taka jest). Mam kilkanaście na mojej liście

ale do tysiąca daleko.No chyba ,że to jest taka uzbierana osobista baza z ostatnich 10 lat ;)

a przy okazji czytania tak mnie naszło :

na zachodzie można blogi dofollow znaleźć przez to np https://www.dofellow.com/

a u nas? czy też może każdy sobie zbiera i zbiera i zbiera ;) w co wątpię...

(po ostatnim odsłonięciu pewnego linku w stopce " sprzedam bazę 800 katalogów za 25 zł" -->już widzę na czym to polega....po co się dzielić za darmo jak można na tym zarobić. W sumie słusznie. takie bazy same po ulicy nie chodzą.

noo,..spróbować zawsze warto ;) )

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

For szukam właśnie przez SB. Czasami jeszcze przelecę SB strony IT. Zawsze się znajdzie coś wartościowego :P Moim zdaniem za łatwo można kogoś stronki zanalizwoać. Masz jedną, która doprowadza Cię do drugiej ... i tak dalej.

ale do tysiąca daleko.No chyba ,że to jest taka uzbierana osobista baza z ostatnich 10 lat wink.gif

Nie żartuj sobie ze mnie ;p 1tyś to jest bardzo mała ilość. Jakby zajmował się SEO zawodowo to miałbym na pewno o wiele więcej ale, że pozycjonuję tylko swoje stronki pl + niszowe en (to jest główny powód dla, którego SEO stało się moim hobby :) $$$)

PS. Mózg jest Twoim najlepszym przyjacielem.

Pss. Używałem kiedyś dofellow. Takie sobie programik.

Dla osób, które nie mają SB polecam darmowy automat do komentowania WP: Tua Mamma. Wygląd programu jest identyczny jak w SB.

Półautmaty: PR Backlink Generator + FreeBlogCommenter. Oba są darmowe.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Dzięki wielkie :P

Miałem podobny sposób na znajdowanie dobrych katalogów :chodzenie po stronach na wyskiej pozycji i sprawdzanie ich BL.

Tak powstała moja skromna lista 400 katalogów PR2-PR6 która na pewno sie podzielę jak tylko ja przemielę i zobaczę co jest warta.(dla mnie wiedza niepogrupowana,niesprawdzona --to najwiekszy smietnik :)

Najlepsze 100 % Darmowe narzędzie SEO : ****** MÓZG******** ;)

...wiedziałem ..wiedziałem..no po prostu tak podejrzewałem ,że tak jest :)

A podane przez Ciebie narzędzia oczywiście przetestuje w warunkach polskich .Zobaczę co są warte.

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Jak to nie ma precli? Przecież serwisy web 2.0 np squidoo, hubpages, weebly, wetpaint itd. to nic innego jak precle. Oprócz tego jest kilka tysięcy blogów "powered by wp mu" na które można wrzucić swoje artykuły z linkiem.

Trick aby znaleźć tysiące serwisów, na których można założyć profil z linkiem:

https://www.google.com/search?hl=en&q=a...amp;btnG=Search

https://www.google.com/search?hl=en&q=p...amp;btnG=Search

Rejestracja na jakimś ogromnym forum wielotematycznym ANG. Nabijanie tysięcy postów ANG. Stopka/podpis link+anchor

Coś pewnie to by dało ale tylko głośno myślę ;-)

ostatnio zrobiłem testy na moim ang katalogu same komentarze na ang blogach strona mocno poszła w górę również na niemieckie i hiszpańskie słowa kluczowe jutro podeślę linka do fajnej wyszukiwarki blogów z komentarzami ( do follow ) same komentarze dały dość dobre efekty pozycja w top 1-5 w google.com ( fraza z branży turystycznej ).

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

tak jak obiecałem tak wrzucam https://www.blogfollower.com/ ( może się komuś przyda ) czasami zdarzają się nofollow

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 3 tygodnie później...

jeśli komuś się przydadzą zagraniczne spisy katalogów to dorzucam listę 1 2 3 4 5 a dla tych którzy lubią szperać 6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności