Skocz do zawartości

Pozycjonowanie po angielsku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kojotek siedzisz na miejscu wiec moze znasz jakis program typu publiker do angielskich katalogów/precli?

OmniADD w następnej wersji? ;)

To by było naprawdę niezłe.

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

OmniADD Elite będzie obsługiwało ok 2 000 katalogów anglojęzycznych + 3 500 wszystko inne :D

Co do programu jest "automat / pół automat" dodający do eng katalogów https://www.submitsuite.com/products/website-submitter.htm - 47 USD więc .....

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

OmniADD Elite będzie obsługiwało ok 2 000 katalogów anglojęzycznych + 3 500 wszystko inne :D

Piszę się na takie coś :).

Co do półautomatów to nasz rodzimy SeoBohater sobie radzi i z angielskimi katalogami.

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

• 5 tygodni później...

Świetny temat na prawdę!!

Wypowiedź dandez'da przeczytałem chyba 10 razy. I nieźle mnie to nakręciło.

Tak czy śmak to jest temat, w którym teraz siedzę dlatego mnie dosć zainteresował. o niektórych rzeczach nie miałem w ogóle pojęcia. Mam parę kwestii do wyjaśnienia.

1. Mając SeoLighta dosć dobrze radze sobie z połautomatem, po małym "zangielszczeniu" da sie całkiem przyjemnie pracować. A może jakiś pełny automat ktoś zna ?

2. social bookmarking - fajna rzecz - trochę tylko niezrozumiała, czy to są po prostu czyste linki prowadzące na moja stronę? Czy też zamieszcza sie tam mały opisik? Czy mogę dodawać tam kilkakrotnie moją stronę z różnymi opisami? Czy to ma sens?

3. ashelper - rewelacja, już nie muszę płacić 2$ od artykułu które wszystkie były do tego takie same. W samym programie jest około 120 stron gdzie można dodać, czy znajdę gdzieś w sieci większą listę?

4. blogach dofollow - sorry ale tego nie rozumiem, znalazłem nasza wyszukiwarkę - https://dofollow.pl/ - ale co ja mam tam wpisać? Moje słowa kluczowe? https://followlist.com/ - pod tym adresem jest jakiś spis, ale co dalej, przeżuca mnie na jakieś strony sklepów i tym podobne, gdzie ja mam tam dodać wpis? Prosił bym o krótkie wyjaśnienie co to są blogi dofollow i jak je znaleźć ?

Dzięki

Blogi do-follow to są takie blogi, na których możesz zostawić komentarz z linkiem(najczęściej jest on jako Twój nick), który prowadzi do Twojej strony. https://www.blogfollower.com/ - tutaj jest podobno wyszukiwarka zagranicznych blogów do-follow, nie wiem czy się sprawdza, bo nie testowałem. :)

Pozdrawiam i zapraszam na:

Zoptymalizowane i darmowe szablony stron WWW - idealne szablony na zaplecze i nie tylko, na razie jest ich kilka, ale będzie więcej... Pozycjonowanie - trochę podstaw. Zobacz też trudne zagadki.

Witam

Może nie jest to dział narzędzia ale mam pytanie pod temat tego postu.

poprosił bym o polecenie mi :

- dobrego programu do dodawania do anglojęzycznych katalogów (automat/półautomat)

- dobrego programu wspomagającego dodawanie artykułów do przedruku (automat/półautomat)

Ogólnie znalazłem trochę takiego softu, ale nie wiem który z nich zasługuje na miano dobrego. Jeszcze jednym ograniczeniem jest cena, najlepiej w okolicy 100$ za program. gdyż cena np - magic submitter'a trochę mnie odstrasza.

dzieki

my jako Polacy powinniśmy zacząć tworzyć dużą ilość zagranicznych katalogów, jakiś unikalny skrypt katalogu i odrazu jakąś dodawarkę z tym żeby spam nie szedł powinno być to dla wybranych osób którzy przynajmniej wiedzą jak pisać teksty. Większość zagranicznych katalogów niestety jest płatna, a jak już są darmowe to wpisy są nie akceptowane.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

my jako Polacy powinniśmy zacząć tworzyć dużą ilość zagranicznych katalogów, jakiś unikalny skrypt katalogu i odrazu jakąś dodawarkę z tym żeby spam nie szedł powinno być to dla wybranych osób którzy przynajmniej wiedzą jak pisać teksty. Większość zagranicznych katalogów niestety jest płatna, a jak już są darmowe to wpisy są nie akceptowane.

hmm, dziwne posiadam tysiace wpisow zaakceptowanych w zagranicznych katalogach i nigdy nie zdarzylo mi sie trafic na takich moderatorow jak na naszym forum. czyli procent jakosci katalogu i mozliwosci dodania wpisu jest lepszy za granicami kraju.

• 11 miesięcy temu...

ciekawy watek

od momentu kiedy zainteresowalem sie tematem widze ze SEM jest bardzo wazne dlatego ze bez linkowania ( tylko wewnetrze w serwisie ) uzyskalem dosc dobre wyniki w google.ie, sprawe zalatwil dobry content na stronie i zdjecia jak to mowia content is king ale bez xr bc dobrych list paul blastowania pingowania daleko sie nie zajdzie w SEO a dobre zaplecze buduje sie latami

powstalo wiele serwisow z spolecznosciowych z PR8 i linkami follow dodalem tam ich dosc duzo ale nie zostaly zaindeksowane, a arty z serwisow typu squiddo sa bardzo wazne pod warunkiem dobrej jakosci tresci

co do taniej sily roboczej to jak bede na wakacjach w azji to chyba zaloze tam firme :)

farma linkow steel sheds shed farming roof agricultural sheds ireland donegal farm sheds

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności