Skocz do zawartości

jaka powinna być długość SEO adresów ze słowami kluczowymi

nowy_pehapowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Nie warto dodawać na siłę. Trzeba to stosować z umiarem bo adres url tworzony jest nie tylko dla wyszukiwarek.

Przykład według mnie bardzo zły - w życiu nie wszedł bym z wyników wyszukiwania na adres https://strona.com.pl/o,firmie,superkwiatek...ntemy,tulipany/ - to od razu wygląda na straszny spam.

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

Dzięki,

A mam jeszcze pytanko o przepisywanie adresów

Teraz mam:

RewriteRule ^(.+)/$ index.php?id=$1 [L]

i działa ale chciałbym usunąć końcowy ukośnik. Jak to zrobić?

I jeszcze chciałem się zapytać, o obsługę kilku adresów do jednej strony. Czy warto utrzymywać kilka adresów np:

strona.com.pl/o,firmie

strona.com.pl/o,firmie/

strona.com.pl/o,firmie.php

strona.com.pl/o,firmie.html

Na niektórych stronach to działa choć mi wydaje się, że lepiej mieć jeden adres strona.com.pl/o,firmie. Jak uważacie???

pozdro

Też mi się wydaje, że lepiej mieć jeden adres. Teraz pytanie czy lepiej mieć strona.com.pl/o,firmie czy strona.com.pl/o,firmie ???

Jeśli to pierwsze, to jak to zrobić, jak się pozbyć tego slasha?

Powiedzmy, że będzie działał jeden adres: strona.com.pl/o,firmie Co zrobić z userami, którzy własnoręcznie wpiszą adresy strona.com.pl/o,firmie.php albo

strona.com.pl/o,firmie/ ?? Zrobić stronę błędów z linkiem do strony głównej czy jakoś inaczej???

pozdro

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności