Skocz do zawartości

Płatności jak wyłaczyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy w dobry dziale piszę ,mam pytanie

jak zrobić aby wyłaczyc płatności i zostawic tylko to okienko z linkiem zwrotnym

lub pozostawi wybór dodającemu stronę,czy chce płatny czy bezpłatny

Lub konkretnie jak wyrzucić te płatności a zostawić okienko z linkiem zwrotnym

Na pewno chodzi o otwartego mini ? Czy SEOKatalog ? ;)

Jak to drugie to odpowiadam - w PA -> Konfiguracja -> Grupy wpisów -> wystarczy przydzielić do okienka grupę z obowiązkowym linkiem zwrotnym ale trzeba pamiętać że formularz PREMIUM obsługuje tylko wpisy płątne stąd z okienka będzie można skorzystać tylko przy dodawania/edycji wpisu.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

A to miniacz to nie wiem - to w otwartym v2.0 jest jakieś okienko reklamowe ? Dziwne...

a no miniacz,chyba nie sądzisz ze kupowałbym ten Polski badziew za wygórowaną kase, takie naciąganko to dobre dla napaleńców,jak juz to esyndicat który kupiłem i używam od dawna jest to świetny skrypcik .

miniacz mi jest potrzebny do pewnego celu i juz sobie poradziłem z tym problemem.

Esyndicat i Polski badziew to jak dzień i noc.Polskie skrypty oferowane za kase to kompletne dno

i naciąganie ludzi

https://www.seokatalogi.pl/ <---------- Co to jest ? To wyłudzanie pieniędzy i nic więcej-skrypt bez jakichkolwiek możliwości :wacko:!!

to kpina za taką kasę jaką sie za niego żada :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności