Skocz do zawartości

Jak nie robić sklepów pod SEO

gizmoo3

Rekomendowane odpowiedzi

Sklepy z rejestracją później spamują skrzynkę pocztową jakimiś "super promocjami", które mnie wcale nie interesują.

I to jest często iluzoryczna korzyść właścicieli sklepów okupiona z reguły niższą sprzedażą.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Sklepy z rejestracją później spamują skrzynkę pocztową jakimiś "super promocjami", które mnie wcale nie interesują.

I to jest często iluzoryczna korzyść właścicieli sklepów okupiona z reguły niższą sprzedażą.

Jakieś badania?

Tak, pod warunkiem, że poprawki nie są krytyczne dla efektywności narzędzia i że popełniający błedy nie gra wszechwiedzącego.

Co to są: poprawki krytyczne dla efektywności narzedzia ?

Dotyczy tematu, ponieważ gizmoo3 pisze też o usability, a nie tylko o SEO.

A widzisz może głowny temat ???? bo mi sie wydaje że nie :wacko:

Marketing internetowy dla firm

To teraz będziemy dzielić tematy na główne i poboczne?

I Ty będziesz tym kto to będzie robił? :wacko:

poprawki krytyczne dla efektywności narzedzia ?

To taka analogia do masy krytycznej

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Czemu zawsze jest tak, |e jest par osób które nakrcaj takie tematy... Panowie wicej tu jakiej[ zawi[ci, polityki ni| konstruktywnej krytyki...

widze ze nie tylko jo to zauwazylem, chetnie bym sie dowiedzial na tym przykladzie o optymalizacji co jest nie tak ale jak czytam to jednak cos mi sie wydaje ze to nie chodzi o strone a bardziej o xanna

==============================================

Zielony jak ogórek

No dobra juz nie chce mi się bawić wiec zabiore zabawki do innej piaskownicy

W drodze wyśnienia, nie sprzedaje pudełkowych sklepów tylko piszemy pod zamówienie dla klienta, nie prowadzimy ich potem wiec jak sobie w przyszłości klient go ustawi skonfiguruje tak MA

np sklep https://www.alkomaty.tv i ma koszyczek z przodu i robienie zakupów bez rejestracji - BO klient sobie tego życzył jak ktoś che sobie przejżec inne realiacja każda inna to zapraszam tutaj https://www.xann.net/pages/sklepy_internetowe

I już finalnie robienie audytu na ślepo nie znając założeń i wymagań projektu świadczy tylko o amatorstwie lub chęci mienia swoich 5 min

ps. sklep kominki-northstar.pl są "za pasówką" sklepu kominkiskandynawskie.pl - ale tego juz nie zamierzam tłumaczyć co to jest za pasówka :wacko:

ps2. jak tak dalej pójdzie to jeszcze audyt zaplecza będę miał zrobiony

Marketing internetowy dla firm

Sęk w tym, aby szanować się na tyle, żeby nie realizować zleceń, których trzeba się później wstydzić.

Tu nie ma sie czego wstydzić - wizualnie sklep jest fajny, ale wymaga poprawek. i tyle.

Naprawdę, lepiej byłoby, żebyśmy podążyli w stronę

Jak optymalizować sklepy, zamiast przerzucać sie tu błotem

Mogłeś dać bezstronny przykład, jeśli topic miał służyć wyłącznie polepszeniu optymalizacji sklepów. Xann nie napisał w dziale "Strony do oceny" tematu z linkiem do tego sklepu, więc wydaje mi się, że poprawianie go publicznie na forum nie jest fair.

Jeśli:

To priv i po sprawie - "Słuchaj Xann, moim zdaniem w Twoim sklepie powinno byc tak i tak, a nie inaczej." Blabla i tyle.

To priv i po sprawie - "Słuchaj Xann, moim zdaniem w Twoim sklepie powinno byc tak i tak, a nie inaczej." Blabla i tyle.

Podpisuję się rękami i nogami,

Gizmo prywatne podjazdy to zostaw sobie na priv, a jak czujesz potrzebę założenia merytorycznego topicu o seosklepach to go załóż i teoretyzuj (merytorycznie rzecz jasna) sobie do woli.

ococho.png

Polecam Tekst w ramce.

Mnie to tam wali kto co zrobił, bo wiadomo każdy projekt jest inny za inne pieniądze, ale że takie sklepy wychodzą od xann to bym nie pomyślał.

Generalnie 40 kominków i nie kończąca się strona główna nie wygląda profesjonalnie według mnie, i wcale nie zachęca do zakupu.

Panie gizmoo prywatne wojny na priva ok?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności