Skocz do zawartości

Blip - zawsze przeciążony

Foxtrot

U mnie Blip działa...  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak?

• normalnie, szybko
      2
    • wolno, ale da się żyć
      3
    • zamula tak że do niczego się nie nadaje
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio - od jakichś dwóch miesięcy - Blip ledwo mi się otwiera. Zawsze. Strona główna jeszcze się pokazuje, ale zalogować się czy coś napisać nie da rady, po prostu nie ma takiej możliwości.

Bartek Pucek z kreativ.pl twierdzi że "blip dziala dobrze, ale nie dla wszystkich". Tobie się otwiera?

Googlemon - monitorowanie pozycji w Google

masaż Lublin | szukasz hotelu w Lublinie?

swoją drogą, to wstyd, żeby największy polski serwis mikroblogging'owy miał tyle padów - wyobrażacie sobie twitter'a w takim stanie?

Przecież Twitter nonstop miał takie zamuły. Ich "pan wieloryb" był znany wszem i wobec ;) Tutaj Blip czerpie garściami ze swojego protoplasty ;)

A Blip zamula od kilku lat niezmiennie tak samo więc twierdzenie, że to ostatnie 2 miesiące nie jest prawdziwe ;)

[flamewar] RoR ssie jak widać B) [/flamewar]

jestem na twitterze od dłuższego czasu, ale jakoś ich "wieloryba" mało kojarzę - może za mało tam siedziałem, a może po prostu usunęli te problemy i już się tego nie pamięta ;)

co do blipa, to przynajmniej mogliby usunąć przekierowanie na inny adres w przypadku błędu, zostawiając adres pierwotnej strony, do której chce się dostać - bo to też jest irytujące

;]

Pan Oponka.

Osobiście jestem w fazie fascynacji Facebookiem, moim zdaniem grubo przebija konkurencję.

Dodatkową satysfakcję mam z tego że o ile wiem jest napisany w PHP, a nie w żadnej Javie, ASP.NET czy innym Ruby.

Googlemon - monitorowanie pozycji w Google

masaż Lublin | szukasz hotelu w Lublinie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności