Skocz do zawartości

Ile stron zaplecza

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Co do zaplecza to mają racje Ci co mówią że zaplecze zapleczu nie równe. Proponuje żebyś zaczął narazie od kilku stron stawianych na różnych IP i pilnował ich jakości. Jeżeli te 10 stron zapleczowych będzie miało unikalne teksty, będzie stawiane na unikalnych (rzadko wykorzystywanych) skryptach i tematycznie będzie związane z frazami które chcesz promować to jak najbardziej 10 stron może dać już efekt. Do tego katalogowanie i już jest dobrze:). A w miarę upływu czasu postawisz kolejnych 10 stron zapleczowych .. :P

Każdy z nas w końcu zaczynał od zera ;)

Pozdro

skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować.

• 1 miesiąc temu...

A ja wam się pochwalę że mam teraz 3 strony zaplecza i na wszystkie frazy oprócz 2 nowych mam 1 miejsce :D ,a konkurencja miała wiele zapleczowych dmoz-ów, wikipedii, tekstów piosenek, opisów GG i są znacznie niżej ode mnie pomimo że mam tylko 5K BL ,a strony konkurencyjne po 30K!

Konkurencja nie ma wiele zapleczowych dmozów czy co tam "znalazłeś", a korzysta z SWLi, a jak ktoś kto się zna na robocie dostanie zlecenie na te frazy, to Cie przeskoczy może i 10 porządnymi linkami... Więc nie ciesz się, a pracuj dalej...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

A czy ja napisałem że mam 1 miejsca i wolne sobie robię ;)

przecież mogę się pocieszyć trochę co nie :P... swoją drogą link z wp.pl to ja wątpię że zdobędą :D

A i przy okazji konkurencja jest pozycjonowana przez specjalistyczną firmę której znam nawet adres i są gorzej umiejscowieni w serpach ;)

I o dmozach wiki i innych zapleczówkach to pisałem że miała bo wszystkie te zapleczówki zarobiły bana w Google po krótkim czasie i to bez spamraportów B)

Fler link z wp podałem Tomkowi jako przykład, by nie wchodzić dalej w dyskusje czemu link z jakiegos generatora, czy innej smieciówki jest niczym w porównaniu z linkiem z porzadnej strony :D

Tomek jak Ty nie wiesz dlaczego taki link z wp.pl był by linkiem porządnym, to ja nie wiem co Ty przez 6 lat robiłes na PiO O_o

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Tomek jak Ty nie wiesz dlaczego taki link z wp.pl był by linkiem porządnym, to ja nie wiem co Ty przez 6 lat robiłes na PiO O_o

Ja nie wiem, dlatego zapytamłem myśląc że Ty wiesz, nie mniej nie chcąc robić offtopa dałem zapytanie tu https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...ic=92749&hl= może znajdzie się ktoś kto wie

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności